aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεν αδιαφορεί για τον Σανέ

Ομόνοια: Δεν αδιαφορεί για τον Σανέ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η προσπάθεια για απόκτηση επιθετικού ποδοσφαιριστή συνεχίζεται από πλευράς Ομόνοιας. Ο πήχης τέθηκε ψηλά, με τον σύλλογο να είναι έτοιμος να πληρώσει πολύ καλά για να εντάξει στο ρόστερ της ομάδας τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά. Μάλιστα, με το ποσό που είναι διατεθειμένη η Ομόνοια να δαπανήσει για τον στράικερ, θα τον καταστήσει ως τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή του ρόστερ της.

Μια από τις περιπτώσεις που αξιολογήθηκαν θετικά, είναι και ο Αμπντουλάι Σανέ. Ο 27χρονος (15.10.1992) Σενεγαλέζος επιθετικός βάσει στοιχείων δεν άφησε αδιάφορη την Ομάδα Προγραμματισμού. Σε μεγάλο βαθμό πληροί τα κριτήρια που τέθηκαν για τον επιθετικό. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σανέ θα είναι και ο εκλεκτός για την επίθεση αφού υπάρχει στα υπόψη κι άλλες επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Σοκολόφσκι: «Μπορούσε για νταμπλ η Ομόνοια, καταλαβαίνω απόλυτα τον Τιμούρ»

Ο ύψους 1.80μ. σέντερ φορ αγωνιζόταν στη Σοσό Γαλλίας την τελευταία διετία, στο πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας της χώρας. Πέρσι πέτυχε 10 γκολ και έδωσε 3 ασίστ σε 26 αγώνες και πρόπερσι 4 γκολ σε 35 ματς. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί στις Ρεντ Σταρ, Ρεν και Λαβάλ, όλες της Γαλλίας. Με τη Ρεν αγωνίστηκε στην Α’ Κατηγορία τη σεζόν 2012-13. Ο Σανέ κρίθηκε ως μια καλή περίπτωση, παρόλο που βάσει του τι ψάχνει η Ομόνοια, προσδοκεί να εντοπίσει ακόμη καλύτερη επιλογή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα επανέλθει για τον Σενεγαλέζο.

Η προσθήκη επιθετικού αναμένεται ότι θα προηγηθεί αυτής του δεξιού εξτρέμ αφού με αυτό τον τρόπο θα δοθεί χρόνος στην περίπτωση του Ακιντόλα. Ο Μπεργκ επιθυμεί παρουσία του Νιγηριανού άσου στην ομάδα του και τη νέα σεζόν και οι πράσινοι θα εξαντλήσουν όλα τα χρονικά περιθώρια, αναμένοντας ότι η Μίντιλαντ θα ανάψει το πράσινο φως για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα, η Ομάδα Προγραμματισμού αξιολογεί παίκτες για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, για να είναι έτοιμη να κινηθεί εγκαίρως εφόσον δεν προχωρήσει με τον Ακιντόλα, εντάσσοντας άλλο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ