aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Delete στο τρίτο ημίχρονο, ώρα για pre game

Ομόνοια: Delete στο τρίτο ημίχρονο, ώρα για pre game

Ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης ήταν το χθεσινό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πάθος, ένταση, νεύρα, αψιμαχίες παικτών, παραγόντων και καταγγελία στην Αστυνομία ήταν το παζλ που συνέθεσε την αναμέτρηση της Ανόρθωσης με την Ομόνοια για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στο τέλος οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 1-1 και στο «τριφύλλι» επιβάλλεται να κάνουν άμεσα «delete» τα όσα έγιναν εντός και εκτός γηπέδου.

Το ντέρμπι των δύο εκ των διεκδικητών του τίτλου της περσινής σεζόν έχει έντονο τρίτο ημίχρονο, όμως η Ομόνοια από την ώρα που ο Κυριάκος Χριστοδούλου σφύριξε τη λήξη του αγώνα έπρεπε να είχε ήδη αρχίσει το pre game για το παιχνίδι της χρονιάς.

Η αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα την ερχόμενη Τετάρτη (16/9, 18:00) είναι ιστορικής σημασίας για το «τριφύλλι», αφού θα διεκδικήσει σε ένα μόνο ενενηντάλεπτο την πρόκρισή της σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά. Για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους η αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Σερβίας κρίνεται δικαίως ως η σημαντικότερη (μέχρι την επόμενη) της σεζόν για τους «πράσινους». Πρόκριση επί της ομάδας του Ντέγιαν Στάνκοβιτς θα εξασφαλίσει στην Ομόνοια θέση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, έσοδα πέραν των 8.000.000 ευρώ και το δικαίωμα στο όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στα παιχνίδια των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ετοίμασε τρεις ο Μπεργκ

Ο Φώτης Παπουλής έπαιξε για 45’ στο ντέρμπι με την Ανόρθωσης με βάση το πλάνο που υπήρχε και θέτει γερή υποψηφιότητα για να πάρει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Στο διάστημα που έπαιξε ο Ελλαδίτης η Ομόνοια ήταν καλύτερη από τον αντίπαλό της στην χθεσινή αναμέτρηση. Εκτός ενδεκάδας έμειναν οι Βίτορ Γκόμες και Μίχαλ Ντούρις. Ο Πορτογάλος και ο Σλοβάκος μάλλον εμπίπτουν στο «ίσως» που είπε ο Χένινγκ Μπεργκ την περασμένη Παρασκευή σε ερώτηση κατά πόσο θα προφυλάξει παίκτες ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ