aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δέλεαρ στις διαπραγματεύσεις η παρουσία του Τσάμπιονς Λιγκ

Ομόνοια: Δέλεαρ στις διαπραγματεύσεις η παρουσία του Τσάμπιονς Λιγκ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ζητήματα που κρίνονται ως προτεραιότητα και θα απασχολήσουν το προσεχές διάστημα την Ομόνοια και κυρίως την Ομάδα Προγραμματισμού, σε συνεννόηση πάντα με τον πρόεδρο, είναι οι δανεικοί και τα συμβόλαια που λήγουν. Όσον αφορά στο πρώτο κεφάλαιο, οι πράσινοι επιθυμούν την παραμονή των Ακιντόλα και Λούφτνερ, που άφησαν θετικότατες εντυπώσεις.

Και από πλευράς των ποδοσφαιριστών υπάρχει θετική αύρα για παραμονή, με την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ να αποτελεί ισχυρό κίνητρο, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα. Για να επιτευχθεί όμως η παραμονή τους, θα πρέπει να προκύψει και συμφωνία με τις ομάδες τους, Μίντιλαντ και Κοπεγχάγη αντίστοιχα.

Για τον Ουζόχο δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα ακόμη για προσπάθεια παραμονής του, με τον Νιγηριανό να θεωρείται σίγουρο ότι δεν θα είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της σεζόν αφού η επάνοδός του αργεί ακόμη. Και όσον αφορά στο κεφάλαιο «συμβόλαια που λήγουν», ο Μίκου δεν θα συνεχίσει.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Κάνει αρχή με τον Μπεργκ, δεν ίσχυσε ο όρος αυτόματης ανανέωσης

Αντιθέτως, αν και ακόμη δεν υπάρχει οριστική απόφαση, αναμένεται να γίνει προσπάθεια για να ανανεωθεί η συνεργασία με τους Φαμπιάνο και Χούμποτσαν, αφού επικρατεί θετική άποψη. Στην Ομόνοια θα αναμένουν και την ενημέρωση από την ΟΥΕΦΑ για το πότε θα αρχίσουν τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, απόφαση που θα κρίνει και την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας. Το πρωτάθλημα θα αρχίσει 22-23 Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Αυτοί που ξέρουν από Τσάμπιονς Λιγκ (αλλά) και από Γιουρόπα Λιγκ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ