aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δέλεαρ €3.000.000 για το «πράσινο διαμάντι»

Ομόνοια: Δέλεαρ €3.000.000 για το «πράσινο διαμάντι»

Για την Ομόνοια προέχει η πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και οτιδήποτε άλλο «παίζει» σήμερα θα απασχολήσει μετά τον αυριανό επαναληπτικό με την Άντβερπ. Ωστόσο, προκύπτουν εξελίξεις και κάποια νέα δεδομένα, που δεν μπορεί να αφήνουν αδιάφορο τον σύλλογο της Λευκωσίας.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Είναι κρίσιμα τα πρώτα λεπτά, το κλειδί είναι να είμαστε καλοί αμυντικά»

Η Μπριζ ενημέρωσε για την πρόθεσή της να ανεβάσει την προσφορά της, που σύμφωνα με πληροφορίες αγγίζει τα €3.000.000 ώστε να κάνει «δικό της» τον Λοΐζο Λοΐζου. Επιπλέον, παρουσιάζεται διατεθειμένη να προσφέρει στους πράσινους σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Τα πιο πάνω μεταβιβάστηκαν από τους Βέλγους στην πλευρά της Ομόνοιας προφορικά και για την ώρα ακόμη δεν υπάρχει κάτι γραπτώς.

Διαβάστε επίσης: Χωρίς Χούμποτσαν στο Βέλγιο λόγω οικογενειακού προβλήματος

Εφόσον, όμως, η Ομόνοια δείξει διάθεση να συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, προφανώς και η προσφορά θα μεταφερθεί επισήμως και στο χαρτί. Ξεκάθαρα από την Ομόνοια εξαρτάται τι θα πράξει, γνωρίζοντας πως τον νεαρό άσο παρακολουθούν κι άλλοι σύλλογοι. Ο ποδοσφαιριστής παρουσιάζεται έτοιμος να ανοίξει πανιά, αλλά θα σεβαστεί και την όποια απόφαση της ομάδας του. Για τον ίδιο δεν θα μετρήσουν μόνο τα λεφτά αλλά και η προοπτική να αγωνίζεται και να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

Διαβάστε επίσης: Πρίσκε: «Να κερδίσουμε με τρία γκολ ή αν χρειαστεί να περάσουμε στα πέναλτι»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ