aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Δείξε μου το κέντρο σου να σου πω τι ομάδα έχεις»

Ομόνοια: «Δείξε μου το κέντρο σου να σου πω τι ομάδα έχεις»

TOY ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Υπάρχει μια έκφραση παραφρασμένη και προσαρμοσμένη στο ποδόσφαιρο που λέει: «Δείξε μου το κέντρο σου να σου πω τι ομάδα έχεις». Η Ομόνοια των προηγούμενων τελευταίων χρόνων είχε χάσει την ποιότητά της, τη δύναμή της και την οξυδέρκεια σε αυτό το χώρο.

Η αποδόμηση της μεσαίας γραμμής άρχισε με την αποχώρηση αρχικά του Σάλατιτς (2012), ακολούθως του Μάρκο Σοάρες (2014), του Λεάντρο (2015) και μετέπειτα του Ασίς (2016). Πέρσι αποκτήθηκε ο Τζόρντι Γκόμεθ αλλά και αυτός ήταν μόνος. Έτσι κρίθηκε αναγκαίο σε εκείνο το χώρο, μεσοαμυντικό και μεσοεπιθετικό να προστεθούν και άλλοι ικανοί ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να ισχυροποιηθεί στο μέγιστο βαθμό.

Οι προσθήκες των Ορτέγα, Τιάγκο και Βίτορ Γκόμες έγιναν με σκοπό το κέντρο της Ομόνοιας να ανταποκριθεί των προσδοκιών διοίκησης, τεχνικής ηγεσίας και οπαδών. Το πρώτο δείγμα είναι ενθαρρυντικό, ότι δηλαδή δεν θα χρειάζεται να βγάλει πάλι τα… κάστανα από τη φωτιά, ο Τζόρντι Γκόμεθ συν τους Κούσουλο και Κατελάρη. Ειδικά το δίδυμο Κούσουλος-Γκόμεθ, έδειξε πολύ καλά στοιχεία στο κέντρο και μπορεί να βασιστεί σε αυτό σε μεγάλο βαθμό η Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ