aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δείγμα πρωταθλήτριας σε επικίνδυνο παιχνίδι με τη φωτιά

Ομόνοια: Δείγμα πρωταθλήτριας σε επικίνδυνο παιχνίδι με τη φωτιά

Το 2-1 εις βάρος της Δόξας χωρίζεται στα δύο για την Ομόνοια. Αρχικά, είναι τα πλούσια συναισθήματα που προκάλεσε ο τρόπος που ήρθε η νίκη-ανατροπή με δύο γκολ στην καθυστέρηση (Ντούρις 90’+3 πέν., Λέτσγιακς 90’+3).

Όπως λένε άλλωστε, ομάδες που βρίσκουν τρόπο να γυρίζουν παιχνίδια και να παίρνουν νίκες στις άσχημές τους, έχουν το μέταλλο των πρωταθλητριών.

Όσο για το δεύτερο σκέλος; Έχει να κάνει ασφαλώς με την πέρα για πέρα προβληματική εικόνα των πράσινων της Λευκωσίας έως το 90’. Όσοι έβλεπαν το ματς μπορούσαν να αντιληφθούν πως το προβάδισμα που διατηρούσε η Δόξα έως εκείνο το σημείο ήταν πέρα για πέρα δίκαιο.

Όχι μόνο δυσκολεύονταν να κυκλοφορήσουν την μπάλα και να δημιουργήσουν ευκαιρίες οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μεργκ, όχι μόνο βρέθηκαν πίσω στο σκορ, γλίτωσαν δύο φορές από τέρματα που ακυρώθηκαν χάρις το VAR (το δεύτερο μάλιστα ήταν τόσο οριακό, που δύσκολα θα μπορούσε να το εντοπίσει επόπτης με γυμνό μάτι).

Ακόμα και μετά το τέρμα που δέχτηκαν δεν έβγαλαν σωστή αντίδραση και χρειάστηκε η γκάφα του Σισκόφσκι στο 90’, που έφερε το πέναλτι για την Ομόνοια και άνοιξε ο δρόμος για την ανατροπή.

Επειδή λοιπόν θα ακολουθήσουν πολλά συνεχόμενα ματς σε Κύπρο και Ευρώπη, όπως συνέβη αυτή την εβδομάδα που προηγήθηκε το παιχνίδι με την Καϊράτ, το «τριφύλλι» θα πρέπει να αφήσει πίσω του τέτοιες εμφανίσεις. Διότι το παιχνίδι με τη φωτιά θα είναι πάντοτε επικίνδυνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ