aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεύτερο μεγάλο εμπόδιο για Ακιντόλα η απαίτηση της Μίντιλαντ

Ομόνοια: Δεύτερο μεγάλο εμπόδιο για Ακιντόλα η απαίτηση της Μίντιλαντ

Υποχρεωμένη να ψάξει εντονότερα στο μετεγγραφικό παζάρι για απόκτηση ακραίου επιθετικού είναι η Ομόνοια. Η δεδομένη επιθυμία της Ομάδας Προγραμματισμού των πρασίνων για παραμονή του Νταβίντ Ακιντόλα στο ρόστερ βρίσκει δεύτερο μεγάλο εμπόδιο που πολύ πιθανόν να είναι και ανυπέρβλητο ως προ το ενδεχόμενο παραμονής του Νιγηριανού.

Αν το οικονομικό μέρος για πιθανή συμφωνία με την Μίντιλαντ για παραχώρηση του 24χρονου ποδοσφαιριστή ήταν «πονοκέφαλος» η επιθυμία των Δανών να έχουν τον Ακιντόλα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ώστε να αξιολογηθεί από την τεχνική ηγεσία φαντάζει «βουνό» με άγνωστο το ύψος της κορυφής. Η Ομόνοια έχει ενημερωθεί για την πιο πάνω απαίτηση της Μίντιλαντ και έτσι είναι αναγκασμένη ν’ αρχίσει το ψάξιμο γι’ απόκτηση ακραίου επιθετικού.

Διαβάστε επίσης: Προσπαθεί με… χαλούμια να «δελεάσει» τον Ακιντόλα ώστε να υπογράψει! (vds)

Το πρωτάθλημα Δανίας έχει επαναρχίσει μετά τη διακοπή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και θα ολοκληρωθεί στις 26 Ιουλίου. Η Μίντιλαντ με το πέρας 29 αγωνιστικών είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 69 βαθμού, οκτώ περισσότερους από τη δεύτερη Κοπεγχάγη και διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες την κατάκτηση του τίτλου και της συμμετοχής στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Επομένως, η προετοιμασία της πρωτοπόρου του δανέζικου πρωταθλήματος δεν αναμένεται να αρχίσει πριν τα μέσα Αυγούστου. Το κατά πόσο ο Ακιντόλα θα απασχολήσει την Ομόνοια σε μεταγενέστερο στάδιο θα το δείξει ο χρόνος, όμως το δεδομένο είναι πως το κεφάλαιο με τον Νιγηριανό εξτρέμ κλείνει για την Ομόνοια τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: «Αγγίζει» τον επιθετικό, βρήκε αυτό που έψαχνε!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ