aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεύτερη βδομάδα στο Γκνιεβίνο με Ουζόχο (pics)

Ομόνοια: Δεύτερη βδομάδα στο Γκνιεβίνο με Ουζόχο (pics)

Στη δεύτερη εβδομάδα του βασικού σταδίου προετοιμασίας στην Πολωνία εισήρθε η Ομόνοια. Οι πράσινοι μετά από διπλές προπονήσεις και δύο φιλικά παιχνίδια, πήραν το πρώτο τους ρεπό χθες το απόγευμα (προηγήθηκε πρωινή προπόνηση) και… βόλταραν στην πόλη του Γκντανσκ. Από σήμερα ανέβηκαν και πάλι οι ρυθμοί με διπλές προπονήσεις, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης και του Σαββάτου θα δώσουν άλλα δύο φιλικά παιχνίδια.

Αρχικά με τη Λέχια Γκντανσκ και ακολούθως με τη Ζάλγκιρις Κάουνας, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής και την επιστροφή της στην Κύπρο. Ο Τζιωνής ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος και σύντομα θα ενταχθεί πλήρως σε αυτό, ενώ ο Παναγή προπονείται μόνος του. Είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια. Ο Τζιωνής ίσως αγωνιστεί σε αυτά που ακολουθούν, όχι όμως και ο Παναγή που θέλει ακόμη χρόνο. Τέλος, ο Ουζόχο προπονήθηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα των πρασίνων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ