aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεύτερη μετεγγραφή ο Κάσπερ Χοράσκα

Ομόνοια: Δεύτερη μετεγγραφή ο Κάσπερ Χοράσκα

Δεύτερη μετεγγραφή στο παρά πέντε της λήξης της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου για την Ομόνοια. Οι πράσινοι έχουν συμφωνήσει με τον Πολωνό τερματοφύλακα Κάσπερ Χοράσκα, ο οποίος μαζί με τους Φαμπιάνο και Παναγή θα συνθέσουν το τρίο των τερματοφυλάκων του «τριφυλλιού». Μετά το σοβαρό τραυματισμό του Χαράλαμπου Κυριακίδη κρίθηκε σκόπιμο να αποκτηθεί άλλος ένας τερματοφύλακας και στο τριφύλλι κατέληξαν στον 21χρονο πορτιέρε.

Tην τελευταία διετία ήταν στην Ζαγκλέμπιε Πολωνίας και κατέγραψε συνολικά 14 συμμετοχές, εκ των οποίων οι εννέα στο φετινό πρωτάθλημα. Άρχισε την καριέρα του από την Βίσλα Κρακοβίας, όμως δεν κατέγραψε συμμετοχή στην πρώτη ομάδα. Ο Χοράσκα θα εγγραφεί στον Κατάλογο Β, έτσι δεν χρειάζεται να αποχωρήσει παίκτης από το υφιστάμενο έμψυχο δυναμικό.

«Έχουμε προχωρήσει στην απόκτηση του 21χρονου Πολωνού τερματοφύλακα Kacper Chorazka, ο οποίος αγωνιζόταν στην Zaglebie Sosnowiec Πολωνίας. Το συμβόλαιο του είναι διάρκειας 1,5 χρόνο», είναι η σχετική ενημέρωση της Ομόνοιας σε όσους μέσω SMS συμμετείχαν στους διαγωνισμούς OMONOIA PRIZES.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ