aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεύτερη μετεγγραφή από την Σπόρτινγκ Χιχόν, με δικαίωμα επαναγοράς

Ομόνοια: Δεύτερη μετεγγραφή από την Σπόρτινγκ Χιχόν, με δικαίωμα επαναγοράς

Τα δημοσιεύματα από την Ισπανία που αφορούν μετεγγραφές της Ομόνοιας αποδεικνύονται πέρα για πέρα αληθινά. Επομένως δεν έχουμε λόγο να μην πιστέψουμε το ρεπορτάζ που στέλνει στην Ομόνοια τον νεαρό επιθετικό, Κρίστιαν Μόντες Λόπεθ.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα eldesmarque.com αποδέχθηκε την πρόταση της Ομόνοιας και θα έρθει στην Κύπρο, όπου θα βρει τον Ίσμα Λόπεθ. Τον Ισπανό αριστερό ακραίο αμυντικό που ανακοίνωσε τη Δευτέρα (9/7) η Ομόνοια και επίσης αγωνιζόταν στην Σπόρτινγκ Χιχόν.

Φυσικά ο Μόντες δεν έκανε ακόμη ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα, εντούτοις όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Σπόρτινγκ θα έχει το δικαίωμα επαναγοράς του αν το επιθυμεί. Η πρόθεση του Άνχελ Γκόμεθ γι’ απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών ήταν δεδομένη και φαίνεται πως ο Κρίστιαν Μόντες Λόπεθ θα είναι ο τρίτος (μετά τον αριστερό μπακ Ντίαζ και τον Εντρένα) που θα αποκτηθεί και θα δηλωθεί στον κατάλογο Β’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ