aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δεδομένα και ερωτηματικά

Ομόνοια: Δεδομένα και ερωτηματικά

Με τουλάχιστον δύο αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στο ΓΣΠ θα παραταχθεί η Ομόνοια στον επαναληπτικό με την Φλόρα στο Ταλίν. Ο Χούμποτσαν αντιμετωπίζει πρόβλημα στην ωμοπλάτη και έμεινε στην Κύπρο. Το μεγαλύτερο ερωτηματικό που συνοδεύει τις επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ είναι ο παρτενέρ του Λανγκ στο κέντρο της άμυνας με τους Παναγιώτου και Γιούστε να διεκδικούν τη θέση.

Ο τελευταίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, αλλά δεν κρίνεται απόλυτα έτοιμος, γι’ αυτό και ο νεαρός Κύπριος έχει προβάδισμα να καλύψει το κενό του Σλοβάκου. Απρόοπτο προέκυψε με τον Γιάν Λέτσγιακς, ο οποίος έμεινε στην Κύπρο για λόγους υγείας και εκτός απρόοπτου θα τον αντικαταστήσει ο Κίκο.

Απ’ εκεί και πέρα, από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται ο Κούσουλος (δεν ταξίδεψε στην Εσθονία) και οι Ατιέμγουεν, Ντούρις (ναι μεν πήγαν στην Εσθονία, όμως δεν αναμένεται να είναι βασικοί) οι εννέα που άρχισαν τον αγώνα στο ΓΣΠ είναι οι επικρατέστεροι. Πρόκειται για τους: Φαμπιάνο, Σέχου, Λανγκ, Ντίσκερουντ, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Τζιωνής, Λοΐζου και Τσέποβιτς. Εάν κάποιος είναι σε θέση να διεκδικήσει παρουσία του στην ενδεκάδα είναι ο Παπουλής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ