aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δανεικοί και γιατί όχι... αγύριστοι

Ομόνοια: Δανεικοί και γιατί όχι… αγύριστοι

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Από τη στιγμή που η έξαρση του κορωνοϊού επισκιάζει τα πάντα, επόμενο είναι να επικρατεί στους πλείστους τομείς στασιμότητα. Ωστόσο, όταν η… ζωή επανέλθει στην κανονικότητα, στην Ομόνοια θέλουν να είναι πανέτοιμοι προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις αφού στο προσκήνιο θα έρθουν και σημαντικά θέματα που αφορούν το ρόστερ του «τριφυλλιού». Πέραν από τις εκκρεμούσες αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι «πράσινοι» θα κληθούν να πάρουν βαρυσήμαντες αποφάσεις όσον αφορά στη διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού.

Οι πλείστοι παίκτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο δυναμικό της ομάδας έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν, άρα το βάρος θα πέσει σε αυτούς που δεν ανήκουν στους «πράσινους» αλλά παίζουν στο «τριφύλλι» με τη μορφή δανεισμού. Ο λόγος για τους Μίκαελ Λούφτνερ, Ντάβιντ Ακιντόλα, Κοστέλ Παντιλίμον και Φράνσις Ουζόχο.  αμβάνοντας υπόψη και τα λεγόμενα του προπονητή της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ στη πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε, θα γίνει προσπάθεια να διατηρηθούν στο ρόστερ οι συγκεκριμένοι παίκτες.

Σίγουρα για τους δύο πρώτους υπάρχει επιθυμία και θέληση από πλευράς ομάδας να τους κρατήσουν, έστω και με τη μορφή δανεισμού για άλλη μια σεζόν, ενώ δεν μπορεί να λεχθεί το ίδιο για τους τερματοφύλακες, καθώς αν συμπεριλάβουμε και τον Φαμπιάνο Ριμπέιρο του οποίου το συμβόλαιο λήγει, είναι υπέρ αρκετοί σε ένα ρόστερ. Άρα, ένας άντε δύο από αυτούς θα παραμείνουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ