aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Δ.Σ και Ομάδα Προγραμματισμού ζυγίζουν τα δεδομένα με τον Κολοβό

Ομόνοια: Δ.Σ και Ομάδα Προγραμματισμού ζυγίζουν τα δεδομένα με τον Κολοβό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

«Δικός» της Ομόνοιας μπορεί να γίνει ο Δημήτρης Κολοβός, μόνο αν καταβάλει €100.000 στην Μέχελεν, η οποία διατηρεί τα δικαιώματά του. Αυτό μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος Μαρτίου, βάσει της συμφωνίας που έκαναν οι δυο πλευρές τον Ιανουάριο όταν ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός εντάχθηκε στους πράσινους. Στον Σύλλογο της Λευκωσίας τα ζυγίζουν όλα και μέσα στις προσεχείς μέρες θα πρέπει να λάβουν την απόφασή τους. Για την ώρα, όλα είναι πιθανά.

Το ποσό που καλείται να πληρώσει η Ομόνοια δεν είναι τεράστιο, όμως συνυπολογίζεται το συμβόλαιο που θα δώσει στον ποδοσφαιριστή. Ο 26χρονος Ελλαδίτης είχε θετική παρουσία στα πρώτα ματς αλλά στην πορεία δεν είχε την ίδια καλή απόδοση. Την απόφαση καλείται να πάρει η διοίκηση αφού τοποθετηθεί ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής, αναλόγως πως σκέφτονται τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μέσα στις επόμενες 13 μέρες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η… άτυπη μάχη στο «Ηλίας Πούλλος»

Όσον αφορά στον έτερο Ελλαδίτη, τον Χάρη Μαυρία, εκτός απροόπτου θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Ερχόμενος στην Ομόνοια υπέγραψε συμβόλαιο για έξι μήνες συν δύο χρόνια. Αν δεν προκύψει κάτι το συγκλονιστικό, θα βρίσκεται στο ρόστερ της νέας περιόδου.

Αντιθέτως, ο Αμπντούλ Ατζαγκούν, αν και νωρίς, οι πιθανότητες να συνεχίσει και τη νέα περίοδο είναι μηδαμινές. Άλλωστε, αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Κόρτραϊκ, χωρίς να υπάρχει όρος για απόκτησή του με ελευθέρα μετεγγραφή. Πρόκειται για καλό ποδοσφαιριστή, όμως δεν έδειξε πως είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά και θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας στη νέα σεζόν, από τη στιγμή που στην Ομόνοια θέλουν να ανεβάσουν τον πήχη. Στο πρόσφατο ματς με την ΑΕΛ είχε κακή παρουσία. Δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι, μερίδα του κόσμου αντέδρασε και τα έβαλε με τον Αναστασίου όταν απέσυρε τον Σοάρες και όχι τον Ατζαγκούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ