aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Crash test επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ

Ομόνοια: Crash test επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι της Ομόνοιας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς στις αθλητικές εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων» στου Ρέντη. Το «τριφύλλι» βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και απόψε (19:00) θα δώσει το πιο δυνατό του τεστ προετοιμασίας, που θα έχει υψηλό δείκτη δυσκολίας, κόντρα σε έναν αντίπαλο που μόλις πριν από μερικές ημέρες έπαιξε αγώνες πρωταθλήματος.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, το επίπεδο που βρίσκεται σήμερα ο Ολυμπιακός Πειραιώς απέχει πολύ από αυτό της Ομόνοιας, αφού μιλάμε για ομάδα με συνεχή παιχνίδια στα πόδια της και που σε περίπου μια εβδομάδα έχει «ραντεβού» στην Αγγλία με τη Γουλβς, στη ρεβάνς για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Το γεγονός και μόνο ότι ο προπονητής της ελληνικής ομάδας Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει την ευρωπαϊκό «πρόβα» κόντρα στους «πράσινους» και θα παρατάξει τους βασικούς παίκτες του, λέει πολλά και θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τον Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός κόουτς θα έχει από πλευράς του μια καλή ευκαιρία να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα όσον αφορά στην αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του πριν από το πρώτο της ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Στην αποστολή της Ομόνοιας δεν συμπεριλήφθηκε ο Φώτης Παπουλής, ο οποίος παρέμεινε στην Κύπρο για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης του τραυματισμού που προέκυψε από κτύπημα στα πλευρά κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τον Εθνικό Άχνας. Η κατάσταση του έμπειρου μεσοεπιθετικού δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο είναι πολύ πιθανόν να προφυλαχθεί εκ νέου και να μην αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο τη Ζαλαεγκέρσεγκι Ουγγαρίας (19:00), στο οποίο θα πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι έμειναν πίσω. Η αποστολή της Ομόνοιας αναμένεται ότι θα επιστρέψει στη βάση της το πρωί της Πέμπτης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ