aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χρωστούμενο υπ’ αριθμόν ένα

Ομόνοια: Χρωστούμενο υπ’ αριθμόν ένα

Χρωστούμενο προς εξόφληση υπ’ αριθμόν ένα για την Ομόνοια, αν και έχουν περάσει τρεις ολόκληροι μήνες. Θα αντιμετωπίσει σήμερα την ΑΕΛ στην εξ αναβολής αναμέτρηση της πρεμιέρας που ήταν ορισμένη για τις 20 Αυγούστου, αλλά δεν έγινε λόγω των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων.

Άλλο ένα «ζόρικο» ματς σε μια περίοδο στην οποία οι πράσινοι δεν είναι και στα καλύτερά τους. Η ήττα από τη Δόξα επανέφερε τη συννεφιά και δεν υπάρχει άλλος δρόμος προς την ξαστεριά από τα τρίποντα. Ας μην ξεχνάμε ότι οι πράσινοι χρωστούν και 73 λεπτά από το ντέρμπι των «αιωνίων» που θα διεξαχθεί την επομένη των Χριστουγέννων.

Ο Χένινγκ Μπεργκ κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι η Ομόνοια είναι 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας και του… ζητήθηκε το «γιατρικό» στη σημερινή αναμέτρηση με τη λεμεσιανή ομάδα. «Πρέπει να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που δημιουργούμε.

Πρέπει να είμαστε “φρέσκοι” και έτοιμοι, πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και πίστη», συνόψισε τα θέλω του ο Νορβηγός τεχνικός εκφράζοντας ταυτόχρονα και την απογοήτευσή του που συνέβησαν τόσα πολλά για να μην κερδίσει η Ομόνοια στο παιχνίδι με τη Δόξα: «Είναι και πολλά πράγματα που δεν κάναμε σωστά για να σκοράρουμε, ενώ δεχθήκαμε γκολ που δεν έπρεπε να δεχθούμε. Χωρίς αμφιβολία μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα».

Επίσης, χαρακτήρισε το σημερινό «δύσκολο» τονίζοντας ότι «η ΑΕΛ είναι πάντα μια ανταγωνιστική ομάδα, αλλά αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να επανέλθουμε στον δρόμο των επιτυχιών». Για το γεγονός ότι η λεμεσιανή ομάδα έχει αλλάξει προπονητή κι ενδεχομένως φιλοσοφία, ο Νορβηγός τεχνικός είπε: «Οι παίκτες που αγωνίζονται είναι οι ίδιοι, οπότε δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν πολλά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ