aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χρήσιμα συμπεράσματα και ευκαιρίες σε όλους! (pics)

Ομόνοια: Χρήσιμα συμπεράσματα και ευκαιρίες σε όλους! (pics)

Πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα κατάφερε να εξάγει ο προπονητής της Ομόνοιας Χένινγκ Μπεργκ, από το σημερινό (7/3) πρώτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους κόντρα στη Βίσλα Πλοκ. Οι πράσινοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1), παρά το γεγονός πως οι Πολωνοί άνοιξαν το σκορ, σε ένα χρονικό διάστημα στο οποίο οι ποδοσφαιριστές του Νορβηγού τεχνικού «πατούσαν» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Έκτορ Γιούστε υπέπεσε σε παράβαση εντός περιοχής στο 20ο λεπτό, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την… άσπρη βούλα και τον Σβοτς να εκτελεί εύστοχα. Η Ομόνοια στη συνέχεια κράτησε ξανά, περισσότερο τη μπάλα στην κατοχή της, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να δημιουργήσει.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπεργκ πραγματοποίησε τις πρώτες του δύο αλλαγές, ενώ στο 60ο λεπτό άλλαξε και τους υπόλοιπους εννέα ποδοσφαιριστές του, θέλοντας να δώσει να ευκαιρίες.
Οκτώ λεπτά μετά που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Ανδρόνικος Κακουλλής, με ένα υπέροχο σουτ σχεδόν από τον χώρο του κέντρου, «κρέμασε» τον Καμίνσκι, και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα.

Ντεμπούτο με το «τριφύλλι» στο στήθος πραγματοποίησε ο Μιξ Ντίσκερουντ (παρά το ότι δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί η απόκτηση του), ο οποίος είχε διάθεση και παίρνει θετικό πρόσημο στην αξιολόγηση. Λανγκ και Γιούστε έπαιξαν για πρώτη φορά δίπλα – δίπλα, και έδειξαν να έχουν καλή μεταξύ τους συνεννόηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ