aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χούμποτσαν… η εξαίρεση σε πέντε αγώνες

Ομόνοια: Χούμποτσαν… η εξαίρεση σε πέντε αγώνες

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια ο Μπεργκ στηρίχθηκε στους ίδιους ποδοσφαιριστές για το αρχικό σχήμα, με εξαίρεση το «αιώνιο» ντέρμπι που προέβη σε μια αλλαγή. Ως γνωστόν, το νέο πρόσωπο ήταν ο Χούμποτσαν αντί του Ορτέγα, που είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν και εσωτερικές αλλαγές. Ο Μαυρίας πέρασε σε ρόλο εξτρέμ και ο Μποτεάκ ως επιτελικός μέσος.

Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι, αυτό με τη Δόξα, ο Μπεργκ επανήλθε στην καθημερινότητα. Επανέφερε τον Ορτέγα και ο Σλοβάκος έμεινε στον πάγκο. Μια κίνηση που επιβεβαίωσε ότι, η παρουσία του Χούμποτσαν στο αρχικό σχήμα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ ήταν η εξαίρεση και είχε συγκεκριμένο στόχο. Έγινε η επιλογή αυτή βάσει του «διαβάσματος» του αντιπάλου, με τον έμπειρο αμυντικό μάλιστα να κάνει έκανε πολύ καλά τη δουλειά του, καθώς ήταν εκ των διακριθέντων.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Σκοράρει στο ημίχρονο… κερδίζει!

Εξάλλου, ο Νορβηγός τεχνικός των πρασίνων φροντίζει να μελετάει τους αντιπάλους που θα βρεθούν απέναντι στην Ομόνοια, γεγονός που αποτελεί σημαντικό στατιστικό στην επιτυχία που σημειώνει η ομάδα της πρωτεύουσας. Μπορεί ο Μπεργκ να μην φημίζεται για τις αλλαγές που (δεν) κάνει, ωστόσο του πιστώνεται το «διάβασμα» που κάνει ώστε να παρατάσσει την καλύτερη ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ