aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χωρισμένοι στα δύο ξεψαχνίζοντας στα σίγουρα...

Ομόνοια: Χωρισμένοι στα δύο ξεψαχνίζοντας στα σίγουρα…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Εδώ και καιρό, η συζήτηση στην Ομόνοια περιστρέφεται γύρω από τα μετεγγραφικά. Λογικό άλλωστε, από τη στιγμή που η ομάδα έμεινε από πολύ νωρίς εκτός στόχων για άλλη μια σεζόν. Οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν από τώρα για «ψώνια» που θα κάνει το καλοκαίρι, σε μια προσπάθεια να περιορίσει όσο μπορεί τα περιθώρια λάθους.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Βάζουν στην… ακίδα του Αναστασίου τον Καρέλη

Η Ομάδα Προγραμματισμού που έχει καταρτιστεί και αποτελείται από τους Νεόφυτο Λάρκου (αθλητικός διευθυντής), Σίμο Ταραπουλούζη (διευθυντής Τμήματος Σκάουτινγκ), Γιάννη Αναστασίου (προπονητής) και Ανδρέα Σκέντζο (βοηθός προπονητή), άρχισε ήδη το ψάξιμο για μετεγγραφικούς στόχους, ξεψαχνίζοντας αρχικά τις δύο αγορές που γνωρίζει πιο καλά. Την κυπριακή και την ελλαδική αγορά, εκεί όπου οι παίκτες δεν είναι άγνωστοι στους αρμόδιους για τα θέματα σχεδιασμού του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η οκά εν 400!

Οι Λάρκου και Ταραπουλούζης έχουν επικεντρωθεί στα εντός των τειχών «σκαναρίσματα» παικτών, ενώ οι Αναστασίου και Σκέντζος στα δικά τους… εδάφη. Τα ονόματα παικτών, όπως οι Γκόρντον Σίλντενφελντ και Νίκος Καρέλης που βγαίνουν στον αφρό της επικαιρότητας και φέρουν να απασχολούν τους πρωτευουσιάνους είναι μόνο αρχή, καθώς όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν και στην έναρξη του καλοκαιριού, όλο και περισσότερα ονόματα θα ξεπροβάλλουν.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το δεκάμηνο του Μότα και το μέλλον του

Απ’ εκεί και πέρα, η εσωτερική συζήτηση γύρω από τις μετεγγραφικές ανάγκες και επιδιώξεις της Ομόνοιας, θα αρχίσει να γίνεται περίπλοκη όταν θα ξεκινήσει το θέμα το προσθαφαιρέσεων, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι κάποιοι παίκτες που διατηρούν συμβόλαιο θα… κλοτσήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ