aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χωρίς τον Σοάρες στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα

Ομόνοια: Χωρίς τον Σοάρες στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα

Μπορεί να ελπίζει η Ομόνοια για την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου παρά το γεγονός πως δέχθηκε την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα. Οι πράσινοι καλούνται στις 16 Ιανουαρίου και στον επαναληπτικό να υπερβάλουν εαυτό, να δώσουν το 100% στον αγωνιστικό χώρο και να δώσουν απαντήσεις.

Ωστόσο, ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα έχει στην διάθεση του τον Άλεξ Σοάρες. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» δέχθηκε μια κίτρινη κάρτα στο πρώτο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον Ονίσηλο Σωτήρας το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο της α’ φάσης της διοργάνωσης. Ο μεσοαμυντικός της Ομόνοιας δέχθηκε δεύτερη κίτρινη στον θεσμό στο ντέρμπι με τους κυανόλευκους της Λεμεσού και ως αποτέλεσμα χάνει τον επαναληπτικό στο ΓΣΠ. Η απουσία του εν λόγω ποδοσφαιριστή μπορεί να χαρακτηριστεί ως σημαντική, καθώς αποτελεί βασικό… γρανάζι στην ενδεκάδα των πρασίνων από την αρχή της σεζόν.

Όπως προνοεί το καταστατικό της ΚΟΠ, όταν ποδοσφαιριστής δεχθεί δύο κίτρινες κάρτες στο κύπελλο, χάνει το επόμενο παιχνίδι. Το ίδιο συμβαίνει και όταν δεχθεί 4.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ