aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χωρίς τέσσερις στον «τελικό» με την Νέα Σαλαμίνα

Ομόνοια: Χωρίς τέσσερις στον «τελικό» με την Νέα Σαλαμίνα

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με τέσσερις απουσίες θα πάει η Ομόνοια στο αυριανό σημαντικό, εάν όχι καθοριστικό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Αναστασίου δεν υπολογίζει τον μόνιμα απόντα Χριστοφή, τους Ντάρμπισαϊρ-Ζίβετς και τον τιμωρημένο Κούσουλο.

Ο Άγγλος, που αποχώρησε τραυματίας στο προχθεσινό παιχνίδι, πέρασε χθες από εξετάσεις και σήμερα θα γνωστοποιηθούν τα αποτελέσματα. Εκ πρώτης όψεως η εκτίμηση κάνει λόγο για τράβηγμα στη γάμπα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Υπάρχει καπνός όχι, όμως, φωτιά για τον Ντάρμπισαϊρ

Εάν επιβεβαιωθεί και δεν είναι κάτι πιο σοβαρό, τότε ίσως προλάβει το επόμενο ματς που είναι με την Πάφος FC εκτός έδρας. Ο Σλοβένος ταλαιπωρείται από ελαφριάς μορφής θλάση και την επόμενη εβδομάδα θα διαφανεί εάν θα είναι έτοιμος για το ματς στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έναν επιθετικό και γρήγορα, τα δεδομένα για μετεγγραφή

Αντιθέτως, ο Μανρίκε από την αρχή της εβδομάδας προπονείται κανονικά και εναπόκειται στον προπονητή του εάν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το αυριανό ματς. Επίσης, διαθέσιμοι είναι και οι Σοάρες, Γκαφούρ, που απουσίασαν προχθές λόγω τιμωρίας. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ