aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χωρίς περιθώρια, δεν έχει άλλη επιλογή

Ομόνοια: Χωρίς περιθώρια, δεν έχει άλλη επιλογή

Βρισκόμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και τίποτα δεν τελειώνει τόσο νωρίς. Ωστόσο, στην Ομόνοια δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών και στο σημερινό παιχνίδι με το Παραλίμνι στο ΓΣΠ (20:00, Primetel1) η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Η ήττα από τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική, σε συνδυασμό με αυτή της πρεμιέρας, αλλά και τις κακές εμφανίσεις, κάνουν επιτακτική ανάγκη για τους πράσινους την καλή παρουσία και κυρίως το νικηφόρο αποτέλεσμα. Με αυτό τον τρόπο, αφού προηγήθηκε και η καλή προσπάθεια με τη Σοσιεδάδ παρά την ήττα, θα επέλθει η ηρεμία και θα δοθεί ο χρόνος στον Λένον να δουλέψει στο διάστημα της διακοπής και η Ομόνοια να παρουσιαστεί πιο δυνατή και απαιτητική στη συνέχεια.

Όσον αφορά στο σημερινό ματς, οι «τριφυλλοφόροι» έχουν τον τίτλο του φαβορί. Απομένει να τον επιβεβαιώσουν στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ, μπροστά στον κόσμο τους. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να φθάσουν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, να είναι αποτελεσματικοί και να αποφύγουν τα λάθη στην άμυνα, όπως έγινε σε προηγούμενα παιχνίδια. Σημαντικό χαρακτήρισε το παιχνίδι ο Λένον, που μίλησε στο «OFC TV», εξηγώντας: «Δεν αρχίσαμε το πρωτάθλημα όπως θα θέλαμε. Είναι ένα εντός έδρας παιχνίδι και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο αυτό το πλεονέκτημα. Να προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ο τεχνικός των πρασίνων αναμένει το Παραλίμνι να παίξει αμυντικά και να απειλήσει με αντεπιθέσεις. «Είναι νέα ομάδα στην Κατηγορία και λογικά έχουν μεγαλύτερο κίνητρο για να παραμείνουν σ’ αυτήν και να εξασφαλίσουν κάποια θετικά αποτελέσματα. Πιστεύω θα είναι παιχνίδι της υπομονής. Θα πρέπει να μετακινούμε την μπάλα γρήγορα. Ανυπομονούμε να επανέλθουμε στις νίκες». Ακόμη, ο Λένον σημείωσε ότι η Ομόνοια θα πρέπει να δείξει περισσότερη ενέργεια και ένταση. «Θέλουμε να παλέψουμε για το πρωτάθλημα και θα πρέπει να παίξουμε πιο δυνατά, με περισσότερη ενέργεια και ενθουσιασμό», πρόσθεσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ