aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χωρίς οικονομικό κόστος εάν δείξει την έξοδο στον Μπεργκ

Ομόνοια: Χωρίς οικονομικό κόστος εάν δείξει την έξοδο στον Μπεργκ

Η απουσία της Ομόνοιας από την εξάδα, για πρώτη φορά από την περίοδο που το πρωτάθλημα διεξάγεται με τη σημερινή μορφή του, δηλαδή σε δύο φάσεις, δεν θα μπορούσε να μην έστρεφε τα «πυρά» σε μεγάλο βαθμό κατά του προπονητή. Ναι μεν ο Μπεργκ οδήγησε την Ομόνοια στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μόλις πέρσι, ενώ προηγουμένως την οδήγησε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό όμιλο, αλλά δεν μπορεί να είναι άμοιρος ευθυνών.

Πόσο μάλλον όταν επαναλαμβάνει εαυτόν, τα λάθη είναι χτυπητά και δεν μαθαίνει απ’ αυτά. Οι θερμοί υποστηρικτές του όλο και μειώνονται, ιδιαίτερα μετά τη νέα «ντροπιαστική», όπως τη χαρακτηρίζουν, ήττα από τον «αιώνιο» αντίπαλο. Δύο «τεσσάρες» από τον ΑΠΟΕΛ σε μια σεζόν, η Ομόνοια δεν δέχθηκε ποτέ. Ούτε στα πιο δύσκολα χρόνια της.

Ο Σταύρος Παπασταύρου έδειξε να είναι άνθρωπος που δεν λαμβάνει αποφάσεις εν βρασμώ ψυχής. Αντιθέτως, σημείωσε αρκετές φορές ότι, «όλοι βρίσκονται υπό συνεχή αξιολόγηση». Τώρα, ποια θα είναι η απόφασή του για τον Μπεργκ και πότε, είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Πάντως, στο συμβόλαιο του Νορβηγού όπως πληροφορούμαστε υπάρχει όρος ότι, εάν η Ομόνοια μείνει εκτός εξάδας, η διοίκηση μπορεί να του δείξει την έξοδο χωρίς να πληρώσει ούτε ένα ευρώ!

Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε τοποθέτηση για απομάκρυνση του Μπεργκ, αλλά εάν θελήσει να το κάνει η Ομόνοια δεν θα το πολυσκεφτεί αφού οικονομικά δεν θα υπάρξει καμία επιβάρυνση για τον σύλλογο. Κώστας Καλλής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ