aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χωρίς Λένον για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Ομόνοια: Χωρίς Λένον για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Με τίτλο έκλεισε η περσινή σεζόν για την Ομόνοια, με κούπα επιθυμούν να αρχίσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο στο «τριφύλλι». Ο… Άγιος Φαμπιάνο έκανε και πάλι το θαύμα του στη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό κυπέλλου με τον Εθνικό και οι πράσινοι έσωσαν μια καταστροφική σεζόν με την κατάκτηση του δεύτερου τη τάξει θεσμού.

Η ομάδα του Λιν Λένον θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τον πρωταθλητή Απόλλωνα στην «Αρένα» την Παρασκευή με έπαθλο τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Μπορεί ο θεσμός του Σούπερ Καπ να μην έχει την αίγλη των άλλων δύο, όμως δεν παύει από το να είναι ένα τρόπαιο. Ο Ιρλανδός προπονητής δεν θα είναι στον πάγκο της Ομόνοιας, καθώς είχε αποβληθεί στον τελικό κυπέλλου και ως εκ τούτου θα δει την αναμέτρηση από την κερκίδα.

Την ευθύνη στον «πράσινο» πάγκο θα έχουν οι βοηθοί του Μάριος Νικολάου και Γκάρι Πάρκερ. Ο αγώνας με τον Απόλλωνα αποτελεί και πρόβα τζενεράλε ενόψει των αναμετρήσεων με τη Γάνδη, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ