aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χωρίς 5 στο τελευταίο φετινό «αιώνιο» ντέρμπι, πρώτη για Λοΐζου

Ομόνοια: Χωρίς 5 στο τελευταίο φετινό «αιώνιο» ντέρμπι, πρώτη για Λοΐζου

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας ενόψει του σαββατιάτικου (11/5) εντός έδρας αγώνα της 9ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης απέναντι στην ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, και το γραφείο Τύπου των πρασίνων ανακοίνωσε την αποστολή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κωνσταντίνος Παναγή, Μαρίνος Τζιωνής, Σάσα Ζίβετς, Αμπντούλ Αντζαγκούν, Δημήτρης Χριστοφή και Χριστιάν Φώτη.

Στην αποστολή για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος, βρίσκεται ο 15χρονος Λοΐζος Λοΐζου. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός, έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή με την ανδρική ομάδα πριν από λίγους μήνες σε ματς κυπέλλου (με αντίπαλο τον Ονήσιλο για περίπου δέκα λεπτά) και πλέον πλησιάζει η στιγμή που θα καταγράψει τα πρώτα του λεπτά και σε αγώνα πρωταθλήματος.

Η αποστολή: Αλέξανδρος Αντωνίου, Τομάς Μεχίας, Κρίστιαν Μανρίκε, Αλβέρτο Λόρα, Μάρκο Μότα, Μίκαελ Γκαφούρ, Λούκας Βύντρα, Γιάννης Κούσουλος, Ραούλ Λοέ, Άλεξ Σοάρες, Φάνος Κατελάρης, Τζόρντι Γκόμεθ, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κρις Μόντες, Χουανάν Εντρένα, Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Λοΐζος Λοΐζου, Νταβίδ Ραμίρες, Ματ Νταρμπισάιαρ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ