aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χένινγκ Μπεργκ, έχεις ηχηρό μήνυμα!

Ομόνοια: Χένινγκ Μπεργκ, έχεις ηχηρό μήνυμα!

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου παραμένει αήττητη για πέντε σερί παιχνίδια, αφού επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο σημερινό εξ αναβολής ματς της 15ης αγωνιστικής στο Μακάρειο. Αυτό σε συνδυασμό με τις άλλες τρεις νίκες (και τι νίκες!) εις βάρος των ΑΠΟΕΛ (2-0), ΑΕΚ (2-1), ΑΕΛ (1-0) και την ισοπαλία με την Καρμιώτισσα (1-1), αποτελούν ηχηρό μήνυμα με αποδέκτη τον Χένινγκ Μπεργκ.

Ο Νορβηγός προπονητής είχε λοιπόν την ευκαιρία και σήμερα να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα, καθώς η Ομόνοια θα είναι η επόμενη αντίπαλος των βυσσινί. Ένα δύσκολο παιχνίδι που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 23 Ιανουαρίου και θα αρχίσει στις 18:30.

Ειδικά τα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι σε αντιπάλους που απέναντι στην Ένωση ήταν φαβορί, δείχνουν ότι οι πράσινοι θα χρειαστούν… μάτια 14 στο Παραλίμνι. Τα παθήματα των άλλων μπορούν να αποδειχτούν μαθήματα γι’ αυτούς, ώστε να μη χαθεί πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια για κατάληψη της κορυφής.

Άλλωστε, η ΕΝΠ ήταν ανάμεσα στις ομάδες που έκαναν τη ζημιά στην Ομόνοια, κατά το ντεφορμάρισμα του Οκτώβριου και του Νοέμβριου, όταν απέδρασε με 0-0 από το ΓΣΠ. Συν ότι η ομάδα του «τριφυλλιού» δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του Εθνικού την περασμένη αγωνιστική, ενώ γενικά έχει χάσει τους περισσότερους βαθμούς απέναντι σε τέτοιου είδους αντιπάλους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ