aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χάθηκε και η τελευταία ευκαιρία

Ομόνοια: Χάθηκε και η τελευταία ευκαιρία

Στο «Αλφαμέγα» χάθηκε και η τελευταία ευκαιρία της Ομόνοιας για διεκδίκηση της διάκρισης μέσω του πρωταθλήματος, της 4ης θέσης που υπό προϋποθέσεις διασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Βεβαίως και αυτό θα κριθεί ως ένα βαθμό από την Ομόνοια στα παιχνίδια με αντίπαλο την Πάφος FC. Λέμε, ως ένα βαθμό, γιατί στο τέλος της σεζόν ενδέχεται να μην είναι η παφιακή ομάδα στη συγκεκριμένη θέση.

Η Ομόνοια, λοιπόν, δεν μπόρεσε να κάνει το βαθμολογικό άλμα, να πλησιάσει τον προχθεσινό αντίπαλό της, αλλά και τις υπόλοιπες ομάδες που προπορεύονται και απ’ εδώ και στο εξής επικεντρώνεται στο κύπελλο για να διακριθεί. Όχι πως θα αδιαφορήσει για τα ματς πρωταθλήματος που θα ακολουθήσουν.

Άλλωστε, έχει τονιστεί εξ αρχής ότι, το όνομα και η ιστορία της, σε συνδυασμό με τον βαθμό ετοιμότητας που επιβάλλεται να παρουσιάσει στα ματς του κυπέλλου, την υποχρεώνουν να κυνηγά την καλύτερη δυνατή παρουσία και τις επιτυχίες.

Στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, τον οποίο έχει να κερδίσει στη Λεμεσό από το 2016, έκαναν την εμφάνισή τους οι αδυναμίες που τη συνοδεύουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Σημαντικά αμυντικά λάθη, τόσο ατομικά όσο και ομαδικά, που στοίχισαν. Γιατί, χωρίς να είναι καλύτερος ο αντίπαλός της, επικράτησε λέγοντας «ευχαριστώ» στα «δώρα» της. Φάνηκε πως, κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της βαριάς φανέλας με το τριφύλλι στο στήθος.

Παράλληλα, δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που της δόθηκαν στο παιχνίδι, βρίσκοντας σε καλή μέρα και τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Αυγουστή μέσα απ’ αυτή την εμφάνιση θα διαπίστωσε αρκετά για το πώς θα διαχειριστεί στο ρόστερ στη συνέχεια. Προέβη σε 7 αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς, θέλοντας να έχει όλους τους παίκτες σε εγρήγορση ενόψει κυπέλλου. Ο Σράντι, πέρα από το γκολ, έδειξε καλά στοιχεία και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ