aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Χαράσσει την επόμενη μέρα

Ομόνοια: Χαράσσει την επόμενη μέρα

Ή τώρα ή ποτέ! Η αντεπίθεση για την Ομόνοια είτε θα αρχίσει σήμερα από την Πάφο ή θα πρέπει να κάνει αναθεώρηση στόχου, έστω κι αν υπάρχει ακόμη μακρύς δρόμος για το τέλος της σεζόν. Οι πρόσφατες ήττες από τη Δόξα και τον ΑΠΟΕΛ, την κράτησαν μακριά από την κορυφή. Γι’ αυτό και πάει σήμερα στο «Στέλιος Κυριακίδης» (17:00, Cablenet1) με την πλάτη στον τοίχο. Εάν θέλει να μπει δυναμικά στο κόλπο διεκδίκησης του τίτλου, δεν έχει άλλη επιλογή από τη νίκη.

Ο βαθμός δυσκολίας ιδιαίτερα υψηλός, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που δεν τον κέρδισε στην έδρα του από τη σεζόν 2015-16 και μετά, από τότε που μετονομάστηκε σε Πάφος FC, ενώ στην τρέχουσα σεζόν διατηρεί το αήττητο στην έδρα της. Τεράστια η πρόκληση για τον Μπεργκ και τους παίκτες του και τα πιο πάνω μπορούν να τα ξεπεράσουν μόνο εάν η Ομόνοια παρουσιαστεί με καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Να δείξει ότι θέλει παραπάνω από την αντίπαλό της τη νίκη. Η σημερινή αναμέτρηση μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για συνεχή άλματα στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά μπορεί και να μειώσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες για διεκδίκηση του τίτλου. Με το σημερινό αποτέλεσμα, η Ομόνοια θα χαράξει την επόμενη μέρα.

«Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι μία καλή ομάδα και ανυπομονούμε για τον αγώνα», είπε ο Μπεργκ μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Πιστεύω είναι καλή ομάδα και είμαστε ανταγωνιστές. Τα περισσότερα παιχνίδια είναι δύσκολα και ισοδύναμα», ήταν η αναφορά του για την αντίπαλό τους. Αναφέρθηκε και στο ντέρμπι που προηγήθηκε, λέγοντας: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Πιστεύουμε ότι κάναμε πολλά καλά πράγματα. Όμως, υπήρξαν άλλες καταστάσεις που πήγαν εναντίον μας και που θα μπορούσαν να αλλάξουν το αποτέλεσμα. Επίσης, όταν ο ωφέλιμος χρόνος στο δεύτερο ημίχρονο ήταν 15 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα από τα 50, δεν νομίζω να είναι σωστό».

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» δεν υπολογίζει για τον σημερινό αγώνα τους Κούσουλο, Λανγκ, Σέχου, Ουζόχο, Μπασιρού και τον Μποτεάκ. Η παρουσία του Γιούστε θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Η Ομόνοια αναμένεται να παρουσιαστεί στο σημερινό ματς με τον Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, οι Ψάλτης, Χούμποτσαν, Παναγιώτου, Λέσγιακς. Στη μεσαία γραμμή, οι Γκόμεθ, Ντίσκερουντ και Παπουλής. Στην επίθεση, δεξιά ο Λοΐζου, αριστερά ο Τζιωνής και στην κορυφή ο Τσέποβιτς ή Κακουλλής. Αν είναι σε θέση να αγωνιστεί ο Γιούστε, τότε ενδέχεται ο Χούμποτσαν να μετακινηθεί στο δεξί άκρο της άμυνας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ