aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Ομόνοια: Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα

Η αγανάκτηση του κόσμου της Ομόνοιας με την πορεία της ομάδας έφθασε στο αποκορύφωμά της μετά την τραγική εμφάνιση και τη συντριβή από την Ανόρθωση. Τα «πυρά» στρέφονται προς όλους όσους έχουν την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Του προέδρου και των συνεργατών του, του Σίμου Ταραπουλούζη που είχε ενεργό ρόλο στον προγραμματισμό, στην επιλογή του προπονητή και των ποδοσφαιριστών. Η Ομόνοια βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και κινδυνεύει άμεσα να μείνει εκτός εξάδας εάν δεν μπορέσει στη συνέχεια να πάρει βαθμούς.

Η άποψη που κυριαρχεί είναι ότι χρειάζεται ένα… ηλεκτροσόκ. Και ποιο θα είναι αυτό; Εάν η απάντηση είναι η αλλαγή προπονητή, κάτι που βάζει στο τραπέζι η πλειοψηφία των οπαδών της, τουλάχιστον για τώρα, εμπεριέχει και ρίσκο. Τίθεται το ερώτημα εάν είναι η σωστή χρονικά στιγμή, καθώς ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα και τα προσεχή αποτελέσματα θα κρίνουν τους στόχους της Ομόνοιας. Γι’ αυτό και ο Σταύρος Παπασταύρου, που διανύει την χειρότερη περίοδο της παρουσίας του στην προεδρία, βρίσκεται μπροστά από ένα μεγάλο δίλημμα.

Άντε κι έφυγε ο Φερέρα, ποιος θα είναι ο νέος προπονητής; Θα μπορέσει να φέρει την αλλαγή, με τις υποχρεώσεις να είναι συνεχόμενες; Ή μέχρι να καταλάβει που ήλθε, οι στόχοι θα κάνουν… φτερά. Και από τη στιγμή που υπάρχει συμφωνία με τεχνικό διευθυντή, ο οποίος σύντομα θα αναλάβει τα καθήκοντά του και θα αξιολογήσει τους πάντες και θα λάβει αποφάσεις, φαίνεται να είναι κάτι που υποχρεώνει τον Παπασταύρου τουλάχιστον για την ώρα να κάνει υπομονή. Παράλληλα εύχεται να μπορέσει ο Φερέρα να επαναφέρει την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Βεβαίως, όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό, τίποτα δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά, όλα παραμένουν ρευστά.

Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Άρη την Παρασκευή και η προσδοκία είναι όπως η Ομόνοια επιστρέψει στις επιτυχίες, με την ελπίδα να επέλθει η ηρεμία. Άλλωστε θα ακολουθήσουν και τα ματς κυπέλλου απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, τα οποία θα κρίνουν το μέλλον της ομάδας στον θεσμό.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ