aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Box to Box» ανεξαρτήτου εθνικότητας

Ομόνοια: «Box to Box» ανεξαρτήτου εθνικότητας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το «κλειδί» για να ανεβεί ακόμη περισσότερο επιθετικά και οργανωτικά η Ομόνοια είναι στη μεσαία γραμμή. Έτσι, ο τεχνικός διευθυντής των πρασίνων Άνχελ Γκόμεθ άρχισε ήδη να «χτενίζει» την αγορά για την απόκτηση ενός «Box to Box» μέσου, ο οποίος να ταιριάζει και στα… χνώτα της νέας ομάδας που φτιάχνει ο Χουάν Κάρλος Ολίβα.

Δεν ψάχνει για… συμπλήρωμα, αλλά για ποδοσφαιριστή με ποιότητα και εμπειρία που θα κάνει τη διαφορά. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του «τριφυλλιού» υπάρχει διαθέσιμη μία θέση στον κατάλογο Α’, επομένως δεν θα χρειαστεί να αποδεσμευτεί κάποιος ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: Παναγή, Μεχίας, Αντωνίου: Ο Λεωνή, τα… αδέλφια και η «καλή σχέση»

Το πλέον θετικό όμως για τον καθ’ ύλην αρμόδιο για τα θέματα προγραμματισμού της Ομόνοιας είναι ότι οι πέντε θέσεις των ξένων παικτών (μη Ευρωπαίων) δεν έχουν συμπληρωθεί, άρα ο Άνχελ Γκόμεθ μπορεί να ξεψαχνίζει κάθε επιλογή που έχει στα υπόψη του. Μεσολαβεί διάστημα πέραν του ενός μηνός, ως την εκπνοή της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου και ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής έχει τον άπλετο χρόνο μπροστά του για να πάρει την πιο ορθή απόφαση.

Διαβάστε επίσης: Σημειώσεις και διορθώσεις από τον Ολίβα

«Όπως είχαμε αναφέρει από την αρχή της προετοιμασίας, πρόθεση ήταν να αφήσουμε ανοικτό το ενδεχόμενο για ενίσχυση, ακόμη και μέχρι το τέλος Αυγούστου. Αυτήν τη στιγμή έχουμε μια θέση κενή καταλόγου Α’ και υπάρχει η ευχέρεια, εάν το επιθυμούμε, για ενίσχυση. Ο κ. Γκόμεθ, σε συνεννόηση με τον κ. Ολίβα, αξιολογούν την παρουσία της ομάδας σε προπονήσεις και φιλικά, κάνουν διάφορες σκέψεις και θα καταλήξουν στην τελική τους απόφαση», ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέα Δημητρίου στο «Goal», μετά από σχετική ερώτηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ