aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια/Μπουά: Ένας οργανωτής στα «φτερά», ο Ολυμπιακός και οι €600.000

Ομόνοια/Μπουά: Ένας οργανωτής στα «φτερά», ο Ολυμπιακός και οι €600.000

Μόνο άγνωστο δεν είναι το όνομα του Κέβιν Μπουά, ο οποίος σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες του Active (107,4 & 102,5) απασχολεί την Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας. Ο Ελβετός ακραίος επιθετικός (είναι δεξιοπόδαρος, αλλά αγωνίζεται κυρίως στα αριστερά) έφτασε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό Πειραιώς, όμως εν τέλει δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες με βάση τις οποίες οι δύο πλευρές συμφώνησαν. Μάλιστα, ελλαδικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ετήσιες απολαβές 600.000 ευρώ, κάτι που αποδεικνύει τη δυσκολία του εγχειρήματος της Ομόνοιας να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Η περίπτωση του 27χρονου ποδοσφαιριστή συνδέθηκε επίσης με την ΑΕΚ Αθηνών, αλλά και τον ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sport24.gr έγραψε: «Ο Κέβιν Μπούα έπαιξε τον Απρίλιο – εν μέσω καραντίνας λόγω κορωνοϊού – αρκετά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Ο 27χρονος Ισπανοελβετός είναι ελεύθερος, καθώς όπως αναμενόταν δεν επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Βασιλεία. Σύμφωνα με πληροφορίες το ΑΠΟΕΛ έχει μπει δυναμικά στη διεκδίκησή του. Οι γαλαζοκίτρινοι τον θέλουν πολύ, χωρίς ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή να έχει επιτευχθεί συμφωνία. Μπορεί να μην έκανε το δρομολόγιο για την Ελλάδα, αλλά είναι πιθανό να το κάνει για την Κύπρο ο Μπούα».

Ο Μπουά είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, εξαιρετικά καταρτισμένος τεχνικά και καλός… πασέρ. Επί της ουσίας όμως, είναι ένας πλέι-μέικερ που εκκινεί από τα πλάγια της επίθεσης και συγκλίνει προς τον άξονα για να βρει το γκολ ή την τελική πάσα. Δεν είναι δηλαδή ένας καθαρόαιμος εξτρέμ που αγωνίζεται στις πτέρυγες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πάει για το… δύο σε ένα με τον Κέβιν Μπουά (vid)

Το 2015 η Ζυρίχη (35 ματς, 8 γκολ, 11 ασίστ) τον αγόρασε έναντι 200.000 από την Σερβέτ και τον πούλησε ένα χρόνο αργότερα στη Βασιλεία για 1.500.000 ευρώ. Στην υποψήφια αντίπαλο της Ανόρθωσης στον 3o προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ έμεινε για τέσσερα χρόνια και συνολικά μέτρησε 102 εμφανίσεις, 22 τέρματα και 26 ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ