aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μπορεί να αποτελέσει εσωτερική και ποιοτική μετεγγραφή

Ομόνοια: Μπορεί να αποτελέσει εσωτερική και ποιοτική μετεγγραφή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ήταν ο μεγάλος άτυχος της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Ο Δημήτρης Χριστοφή, λόγω σοβαρού τραυματισμού που τον οδήγησε αναπόφευκτα στο χειρουργείο, έχασε τους τελευταίους έξι μήνες της σεζόν. Αγωνίστηκε στο ξεκίνημα της σεζόν (έξι αγώνες, 274 λεπτά συμμετοχής και 1 γκολ) και ακολούθως τέθηκε εκτός. Παρόλο που το τελευταίο διάστημα ακολουθούσε το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής λόγω του μεγάλου διαστήματος αποχής.

Η απουσία του διεθνούς άσου αποτέλεσε πλήγμα για την Ομόνοια. Ο Χριστοφή, όμως, αποθεραπεύθηκε πλήρως και παρουσιάζεται αποφασισμένος να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, ανάλογο των δυνατοτήτων του. Στην Ομόνοια περιμένουν τον καλό Δημήτρη Χριστοφή, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει εσωτερική και ποιοτική μετεγγραφή. Εφόσον έχει στην ομάδα ποδοσφαιριστές ποιότητας και υψηλού επιπέδου, θα βοηθηθεί και ο 30χρονος άσος να βρει φόρμα και να συμβάλει σε επιτυχία της ομάδας στη νέα προσπάθειά της.

Διαβάστε επίσης: Toν είχε στην Ανόρθωση, τον φέρνει στην Ομόνοια ο Λάρκου

Ο Χριστοφή θα εισέλθει στην πέμπτη σεζόν της δεύτερης θητείας του στην Ομόνοια και συνολικά στην ένατη. Θυμίζουμε πως αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2008 από το Παραλίμνι, στο οποίο έμεινε για άλλη μια σεζόν, και στο ρόστερ της Ομόνοιας εντάχθηκε τον επόμενο χρόνο, το 2009. Αγωνίστηκε για τέσσερις σεζόν και το καλοκαίρι του 2013 πωλήθηκε στη Σιόν Ελβετίας. Εκεί έμεινε για δύο σεζόν, με την Ομόνοια να τον επανεντάσσει στο ρόστερ της το καλοκαίρι του 2015. Τότε, στην πρώτη σεζόν και πάλι λόγω τραυματισμού δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, ενώ οι προηγούμενες δύο σεζόν πριν τη φετινή ήταν γεμάτες.

Διαβάστε επίσης: Χριστοφή: «Θυμίζει τον Ζέκα, θα τρέχει περισσότερο απ’ όλους»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ