aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μπλεξίματα με την αστυνομία ο Ναϊνγκολάν

Ομόνοια: Μπλεξίματα με την αστυνομία ο Ναϊνγκολάν

Μπλεξίματα με την αστυνομία πρόεκυψαν για το αστέρι της Αντβέρπ Ράντζα Ναϊνγκολάν, λίγες μόνο ημέρες πριν τον επαναληπτικό με αντίπαλο την Ομόνοια στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα τον «Νίντζα» σταμάτησε η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου για υπερβολική ταχύτητα. Υποβλήθηκε σε έλεγχο άλκοτεστ, το οποίου το αποτέλεσμα ήταν πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, με την αστυνομία να του παίρνει το δίπλωμα οδήγησης για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες.

Το δημοσίευμα:

Ο Ράντζα Ναϊνγκολάν «έχασε» το δίπλωμα οδήγησης του μετά από μόλις μια εβδομάδα στο Βέλγιο.
Η νύχτα ήταν περίπλοκη για τον Ράντζα Ναϊνγκολάν. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Het Laatste Nieuws» τον νέος παίκτη της Αντβέρπ σταμάτησε η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου, καθώς οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα σε δρόμο της Αμβέρσας.

Η αστυνομία τον υπέβαλε σε άλκοτεστ, του οποίου το αποτέλεσμα ήταν πάνω από το όριο. Ο «Νίντζα» αναγκάστηκε να παραδώσει το δίπλωμα οδήγησης του για τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες.

Λίγο αργότερα το γεγονός επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος τύπου της Αντβέρπ Κρίστοφ Άερτς: «Έπρεπε να παραδώσει την άδεια οδήγησης του για τις επόμενες 15 μέρες, διότι οδηγούσε με υπερβολική ταχύτητα και βρέθηκε πάνω από το επιτρεπτό όριο αλκοόλ στο αίμα του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ