aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μπεργκ καλεί Ψάλτη

Ομόνοια: Μπεργκ καλεί Ψάλτη

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Ο Πάρης Ψάλτης κάνει εξαιρετική σεζόν και μάλιστα η πρόσφατη κλήση του στην Εθνική Ανδρών μόνο τυχαία δεν είναι. Ο δεξιός αμυντικός του Ολυμπιακού είναι από τα βασικά γρανάζια της καλοκαρδισμένης μηχανής των μαυροπρασίνων και με την παρουσία του έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων του πρωταθλήματός μας, οι οποίες παρακολουθούν την παρουσία του σε κάθε αγωνιστική.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο Χένινγ Μπεργκ, είναι ανάμεσα στους προπονητές που έβαλαν στο στόχαστρο τον Ψάλτη, κυρίως μέσα από τις αναμετρήσεις της Ομόνοιας με τους μαυροπράσινους.

Εδώ μπαίνει στην εξίσωση και η προδιαγραφόμενη φυγή του Χάρη Μαυρία από τους πράσινους με τα δημοσιεύματα να λένε πως ήδη ο Ελλαδίτης έχει συμφωνήσει με άλλη κυπριακή ομάδα. Σε περίπτωση λοιπόν που αποχωρήσει από το έμψυχο δυναμικό του τριφυλλιού, ο Ψάλτης είναι πιθανό να απασχολήσει για το ενδεχόμενο να αναπληρώσει το κενό.

Σημαντική παράμετρος, ασφαλώς, είναι το ότι ο Ολυμπιακός διατηρεί συμβόλαιο και για τον επόμενο χρόνο με τον διεθνή ακραίο αμυντικό. Κάτι που σημαίνει πως η διοίκηση των πρασίνων θα πρέπει να συμφωνήσει πρώτα με την αντίστοιχη του Ολυμπιακού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ