aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μπεργκ και διοίκηση δεν «καίγονται»

Ομόνοια: Μπεργκ και διοίκηση δεν «καίγονται»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Προτεραιότητα η υλοποίηση των στόχων της Ομόνοιας, τόσο για τη διοίκηση όσο και για τον Μπεργκ. Γι’ αυτό και οι δύο πλευρές δεν «καίγονται» εδώ και τώρα για ανανέωση της συνεργασίας τους, την οποία κρίνουν ως θέμα που μπορεί να υπάρξει κατάληξη μέσα σε λίγα λεπτά. Άλλωστε, αμφότερες οι δύο πλευρές παρουσιάζονται απόλυτα ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους και υπάρχει αλληλοεκτίμηση. Η μεν διοίκηση για το έργο που επιτελεί ο Νορβηγός προπονητής, βάζοντας την Ομόνοια για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό όμιλο και την οδηγεί σε κατάκτηση και των δύο εγχώριων τίτλων. Ο δε Μπεργκ, είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τις συνθήκες που του προσφέρει ο σύλλογος και δουλεύει πλήρως επαγγελματικά, αλλά και από τη σχέση που ανέπτυξε με τους συνεργάτες του και τον κόσμο της ομάδας.

Το μήνυμα που βγαίνει και από τις δύο πλευρές είναι ότι, όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Όταν κριθεί αναγκαίο θα εισέλθουν σε συζήτηση για ανανέωση της συνεργασίας τους. Αυτό ενδέχεται να γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο και όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες. Ίσως περί τα τέλη του ερχόμενου μήνα, όταν θα υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών υποχρεώσεων. Ο Νορβηγός τεχνικός, που έχει κερδίσει τον κόσμο της Ομόνοιας με τη δουλειά του που είναι απόρροια της πορείας που διανύει η ομάδα, είναι προσηλωμένος στους στόχους της Ομόνοιας, δεν «καίγεται» για ανανέωση και θεωρεί πως όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Ο ίδιος έχει εκφραστεί με τα καλύτερα για τον σύλλογο αλλά και την εδώ παρουσία του, παρόλο που του λείπει η οικογένειά του. Η πανδημία και οι περιορισμοί, αποτελούν αποτρεπτικό λόγο για κάθοδο των μελών της οικογένειάς του ή ακόμη και μετάβασης του ιδίου στην πατρίδα του. Ωστόσο, δεν είναι λόγος για να μη δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές για νέο συμβόλαιο εφόσον καταλήξουν στους οικονομικούς όρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ