aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μπεργκ, η δεύτερη «ανάγνωση»

Ομόνοια: Μπεργκ, η δεύτερη «ανάγνωση»

Οι διπλές αναμετρήσεις με τη Φλόρα Ταλίν, αποτέλεσαν για τον προπονητή της Ομόνοιας δεύτερη «ανάγνωση» του βαθμού ετοιμότητας της ομάδας του. Εκτός από τις επιλογές των ποδοσφαιριστών και της τακτικής φιλοσοφίας, κατέγραψε την αντίδραση σε κάθε συνθήκη, ενισχύοντας αυτομάτως τη λίστα συμπερασμάτων, όπως αυτή είχε αρχίσει να «γράφεται» μετά το τέλος των αγώνων με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σοφότερος και πεπεισμένος ότι οι ποδοσφαιριστές του θα παρουσιαστούν σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας, ο Χένινγκ Μπεργκ βάζει πλέον σε μια σειρά τις σκέψεις του και «οικοδομεί» το αγωνιστικό πλάνο ενόψει του πρώτου αγώνα με την Αντβέρπ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Το βράδυ της Πέμπτης στο ΓΣΠ (20:00), η Ομόνοια θέλει να κοιτάξει στα μάτια τους Βέλγους και να διατηρήσει ή να ενισχύσει τις πιθανότητές της για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης ενόψει του επαναληπτικού.

Ο Νορβηγός προπονητής μελέτησε την προσεχή αντίπαλο, έχει αποκρυσταλλωμένη εικόνα για όλες τις πτυχές του παιχνιδιού της και σύντομα, αρχίζει τα «ιδιαίτερα» μαθήματα στους ποδοσφαιριστές του. Θέλει από τους πράσινους καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, συγκριτικά με τα ματς που προηγήθηκαν και πιστεύει πως, μπορούν να κάνουν το πρώτο βήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ