aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια-Μπενφίκα: Από τότε κτίστηκαν οι γέφυρες επικοινωνίας

Ομόνοια-Μπενφίκα: Από τότε κτίστηκαν οι γέφυρες επικοινωνίας

Για τα καλά φαίνεται να δικτυώνεται στην πορτογαλική αγορά η Ομόνοια. Η έλευση των Πάμπου Χριστοδούλου και Ρούι Τζούνιορ στο «τριφύλλι», φαίνεται να δημιουργεί θετικές προοπτικές για τους πράσινους. Είναι γνωστή η δυνατή δικτύωση των δύο στην Πορτογαλία, αφού τα τελευταία χρόνια «ψωνίζουν» κατά κύριο λόγο απ’ εκεί. Ασφαλώς, δεν μπορεί να είναι τυχαίο το ότι άνοιξε η πόρτα της Μπενφίκα, μόλις λίγους μήνες μετά την έλευσή τους στην Ομόνοια.

Η διοίκηση της Ομόνοιας ανακοίνωσε χθες ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπογραφεί Πρωτόκολλο Συνεργασίας με την Μπενφίκα, σε διάφορα επίπεδα: σε αγωνιστικό επίπεδο, σε επίπεδο Ακαδημιών, επιμόρφωσης, ανταλλαγής τεχνογνωσίας, καλύτερης οργάνωσης και λειτουργίας. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια συνεργασία που μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει στους πρασίνους, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα, αφού πρόκειται για έναν ιστορικό σύλλογο, παγκόσμιας εμβέλειας. Προηγήθηκε η επίσκεψη των Αντώνη Τζιωνή και Πάμπου Χριστοδούλου το καλοκαίρι στην Πορτογαλία και φαίνεται ότι οι γέφυρες επικοινωνίας κτίστηκαν από τότε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ