aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Μπαίνει χειρουργείο ο Γιούστε – Επιστρέφει το 2022

Ομόνοια: Μπαίνει χειρουργείο ο Γιούστε – Επιστρέφει το 2022

Στο χειρουργείο για να λύσει μια και καλή το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί κοντά στους προσαγωγούς θα μπει ο Έκτορ Γιούστε. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων και στην Ομόνοια έκριναν σκόπιμο να γίνει άμεσα επέμβαση, ώστε ο έμπειρος στόπερ να επανέλθει όσο το δυνατό ενωρίτερα στην αγωνιστική δράση.

O 33χρονος αμυντικός θα μεταβεί στο εξωτερικό και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για αποκατάσταση του προβλήματος. Ως εκ τούτου η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση εκτιμάται σε 4-6 βδομάδες. Με απλά λόγια ο Χένινγκ Μπεργκ θα μπορεί να υπολογίσει ξανά στις υπηρεσίες του Γιούστε, στο πιο αισιόδοξο σενάριο, στις αρχές του 2022.

«Ο Έκτορ Γιούστε έχει υποστεί οξεία ρήξη κοιλιακού τοιχώματος και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση του προβλήματος. Εκτιμάται ότι θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 4-6 εβδομάδες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομόνοια νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.

Η προετοιμασία της Ομόνοιας για το ντέρμπι «αιωνίων» με τον ΑΠΟΕΛ συνεχίστηκε με πρωινή προπόνηση στο «Ηλίας Πούλλος». Οι πιθανότητες του Φουάντ Μπασιρού να προλάβει το «τρένο» έχουν μειωθεί καθώς ο μέσος από τις Νήσους Κομόρες ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Δεν υπολογίζονται, επίσης οι Κούσουλος και Φαμπιάνο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ