aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Aυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος του Αναστασίου

Oμόνοια: Aυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος του Αναστασίου

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Το μεγαλύτερο λάθος του προπονητή της Ομόνοιας Γιάννη Αναστασίου στο πρόσφατο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα δεν ήταν οι δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Αμμόχωστος», αλλά το γεγονός ότι προτίμησε να χρησιμοποιήσει κάποιους ποδοσφαιριστές που κακά τα ψέματα είναι εδώ και καιρό στην πόρτα εξόδου του «Ηλίας Πούλλος».

Ο Ελλαδίτης προπονητής έδωσε με πιο απλά λόγια ευκαιρίες σε λάθος παίκτες, χρησιμοποιώντας τους Γκαφούρ, Λοέ, Ζίβετς, ακόμη και τον Μεχίας, οι οποίοι θεωρούνται «τελειωμένοι». Γι’ αυτό άλλωστε και επιρρίπτονται ευθύνες στον 46χρονο τεχνικό, ο οποίος δεν έπεισε ούτε με την τοποθέτησή του ότι έβγαλε συμπεράσματα που θα τα μοιραστεί με τους συνεργάτες του ενόψει της νέας σεζόν και του προγραμματισμού.

Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις όπως στη φετινή Ομόνοια, κάποιος θα περίμενε να δει αγωνιζόμενους αρκετούς νεαρούς από την ακαδημία του «τριφυλλιού» ούτως ώστε να εξαχθούν όντως συμπεράσματα για τον καθένα ξεχωριστά και σε ποιους μπορεί η ομάδα να στηριχτεί στη νέα σεζόν και τα επόμενα χρόνια. Τρανό παράδειγμα η περίπτωση του 17χρονου μεσοεπιθετικού Μαρίνου Τζιωνή, ο οποίος όταν του δόθηκε η ευκαιρία την άρπαξε από τα μαλλιά, απέδειξε πως έχει παρόν και μέλλον και αποτελεί τη μεγάλη ελπίδα της Ομόνοιας.

Διαβάστε επίσης: Παρέμβαση Ομόνοιας για Αναστασίου και παίκτες (ανακοίνωση)

Υπάρχουν και άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές που αξίζουν τουλάχιστον μιας ευκαιρίας, όπως οι Αλέξανδρος Αντωνίου (τερματοφύλακας), Λοΐζος Λοΐζου (αμυντικός), Χριστιάν Φώτη (δεξιός ακραίος αμυντικός) Χαράλαμπος Χαραλάμπους (μέσος), Γιώργος Κακουλής (εξτρέμ) και Ανδρόνικος Κακουλής (επιθετικός), οι οποίοι προπονούνται τις πλείστες μέρες της εβδομάδας με την πρώτη ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Υπό αξιολόγηση Μουνάφο κι άλλοι δύο

Σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές έπρεπε να δώσει χρόνο συμμετοχής ο Γιάννης Αναστασίου στην αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα και σίγουρα η βαριά και ασήκωτη 5άρα από τους «ερυθρόλευκους» θα ήταν το τελευταίο που θα απασχολούσε του φίλους της Ομόνοιας. Τότε ήταν που θα κέρδιζε πόντους στα μάτια του κόσμου ο Ελλαδίτης κόουτς αντί να χάσει…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ