aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Άστεγη» μέχρι νεοτέρας – Τα τρία σενάρια για την έδρα της

Ομόνοια: «Άστεγη» μέχρι νεοτέρας – Τα τρία σενάρια για την έδρα της

Τσιμουδιά δεν βγαίνει από επίσημα χείλη της Ομόνοιας μετά την ανακοίνωση της Αστυνομίας των Βάσεων για απόρριψη του αιτήματος χρησιμοποίησης του γηπέδου στο Δασάκι της Άχνας. Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι Βρετανικές Βάσεις το αίτημα απορρίφθηκε «λόγω ανησυχιών για τη δημόσια ασφάλεια και των πιθανών δυσμενών επιπτώσεων στις βασικές υπηρεσίες της αστυνομικής κοινότητας».

Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) η εκπρόσωπος της Αστυνομίας των Βάσεων, Κορίνα Ορφανίδη χαρακτήρισε τελεσίδικη την απόφαση και σημείωσε πως κυριότερος λόγος που δεν έγινε δεκτό το αίτημα της Ομόνοιας ήταν ο μειωμένος αριθμός αστυνομικών που υπάρχουν στις Βάσεις σε σχέση με τις ανάγκες που θα προκύψουν. Η εξέλιξη αυτή αφήνει ξανά «άστεγη» την Ομόνοια και προφανώς η διοίκηση των πρασίνων ζυγίζει τα δεδομένα για την επόμενη της κίνηση.

Τα πιθανά ενδεχόμενα είναι τρία:

1) Θα διαφοροποιηθεί το σκηνικό και θα μπορέσει η Ομόνοια να χρησιμοποιήσει το Δασάκι της Άχνας. Πληροφορίες του Goal.com.cy αναφέρουν ότι έπεσε στο τραπέζι η πρόταση για διεξαγωγή τον εντός έδρας αγώνων της Ομόνοιας χωρίς την παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, ώστε να καμφθούν οι αντιρρήσεις της Αστυνομίας των Βάσεων. Όμως, κάτι τέτοιο δεν προνοείται στην προκήρυξη και αναμένεται να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις.

2) Θα βάλει την ουρά στα σκέλια και θα επιστρέψει στον ΓΣΠ για επαφές, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να αγωνιστεί το «τριφύλλι» στο στάδιο της πρωτεύουσας και

3) Θα κοιτάξουν εναλλακτικές επιλογές, όπως για παράδειγμα το ΓΣΖ ή το Μακάρειο. Για το γερασμένο στάδιο της πρωτεύουσας έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον ή και δήλωσαν στην ΚΟΠ οι ΠΑΕΕΚ, Δόξα, Διγενής Μόρφου και Εθνικός Άσσιας και δεν υπάρχει η δυνατότητα να φιλοξενηθεί και πέμπτη ομάδα. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ