aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άσχημο παιχνίδι της μοίρας στον Ενρίκες, ίσως σταματήσει την μπάλα!

Ομόνοια: Άσχημο παιχνίδι της μοίρας στον Ενρίκες, ίσως σταματήσει την μπάλα!

Η μοίρα έπαιξε πολύ άσχημο παιχνίδι στον Χόρχε Ενρίκες. Ο τέως παίκτης της Ομόνοια τραυματίστηκε σοβαρά στο αριστερό γόνατο πριν από περίπου δύο εβδομάδες σε αγώνα της νυν του ομάδας, της ισπανικής Σαλαμάνκα, και είναι δεδομένο πως θα χρειαστούν πολλοί μήνες για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ο 28χρονος Μεξικανός μέσος έχει υποβληθεί σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, όμως σύμφωνα με την εφημερίδα Norte de Castilla, ο τραυματισμός στο ίδιο γόνατο που είχε χειρουργηθεί και στο παρελθόν, του δημιούργησε φθορά στον χόνδρο, τόσο σοβαρό που οι γιατροί του συλλόγου βλέπουν πολύ δύσκολο ο «Chaton» να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Γι’ αυτό και τίθεται εν αμφιβόλω η καριέρα του… Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να ανέφερε ότι: «Οι γιατροί μου είπαν ότι έχω 25% πιθανότητες να συνεχίσω να παίζω μπάλα». Πρόσφατα οι συμπαίκτες του στην Σαλαμάνκα, πριν από την έναρξη του επόμενου αγώνα του τραυματισμού του, φόρεσαν μπλουζάκια με τα οποία του έστελναν το μήνυμα για καλή ανάρρωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ