aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άσχημα μαντάτα για τους τραυματίες (Γκρίνιτζ από το 2019)

Ομόνοια: Άσχημα μαντάτα για τους τραυματίες (Γκρίνιτζ από το 2019)

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας μέσω ανάρτησης στο Twitter ενημερώνει για την κατάσταση των τραυματιών. Σύμφωνα λοιπόν με τα πιο κάτω, ο Γκρίνιτζ υπέστει ρήξη μηνίσκου και θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες. Έπειτα ο Ζίβετς κρίνεται αμφίβολος για το ματς του Σαββάτου απέναντι στην Πάφο, ενώ ο Ζαρκίνιο θα ακολουθήσει ατομικό πρόγρμμα για δέκα μέρες (σ.σ. θα απουσιάσει απο το ματς του Σαββάτου και με τον ΑΠΟΕΛ την ερχόμενη Τετάρτη). Στα θετικά, η επιστροφή του Ζαΐλσον.

Αναλυτικά: «Ρήξη μηνίσκου έχει υποστεί ο Τζόρνταν Γκρίνιτζ. Θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις μήνες. Ο Σάσα Ζίβετς ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και κρίνεται αμφίβολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Πάφο FC. Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης επέστρεψε ο Ζαΐλσον. Ο Ζαρκίνιο Αντόνια ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό πρώτου βαθμού. Εκτιμάται ότι θα απουσιάσει από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για περίπου δέκα μέρες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ