aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αρτέμ Μπεσεντίν ο εκλεκτός για την επίθεση, ανακοινώθηκε ο δανεισμός του

Ομόνοια: Αρτέμ Μπεσεντίν ο εκλεκτός για την επίθεση, ανακοινώθηκε ο δανεισμός του

Ο διεθνής Ουκρανός Αρτέμ Μπεσεντίν είναι ο εκλεκτός της Ομόνοιας για την επίθεση. Οι πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του ποδοσφαιριστή με τη μοφρή δανεισμού από την Ντινάμο Κιέβου.

Πρόκειται για 26χρονο κεντρικό επιθετικό, ο οποίος σε όλη την καριέρα του αγωνίστηκε στην Ντινάμο Κιέβου (με εξαίρεση τη σεζόν 2015-16), όταν και παραχωρήθηκε δανεικός στη Μέταλιστ (21 συμμετοχές / 1 γκολ). Από τον Ιανουάριο του 2017 και έπειτα αγωνίζεται στην ομάδα του Κιέβου, καταγράφοντας 143 συμμετοχές και σκοράροντας 35 γκολ. Κατά την τρεχουσα αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 9 ματς, χωρίς να σκοράρει. Έχει επίσης αγωνιστεί 19 φορές με την Εθνική Ουκρανίας (2 γκολ).

Προ ημερών, η ΑΕΛ ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του, όμως η περίπτωση του τελικά δεν προχώρησε.

Untitled


Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

Ποδοσφαιριστής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, υπό τη μορφή δανεισμού από τη Dynamo Kyiv, είναι ο 26χρονος διεθνής Ουκρανός επιθετικός, Artem Besedin.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του αγωνιζόταν στη Dynamo Kyiv, με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα, δύο κύπελλα και δύο σούπερ καπ, ενώ αγωνίστηκε στους ομίλους του UEFA Champions League και του UEFA Europa League.

Έχει καταγράψει 19 συμμετοχές και 2 γκολ με την Εθνική ομάδα της Ουκρανίας, με την οποία αγωνίστηκε στο EURO 2020.

Καλωσορίζουμε τον Artem Besedin στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ