aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αρνείται ακόμα και στα χειρότερά της

Ομόνοια: Αρνείται ακόμα και στα χειρότερά της

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η πρόσφατη ισοπαλία με τον Ολυμπιακό πλήγωσε την Ομόνοια αφού απώλεσε δύο βαθμούς εντός έδρας. Ωστόσο, ήταν το δωδέκατο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στο οποίο η ομάδα του Μπεργκ είπε «όχι» στην ήττα. Συνολικά μετρά οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Πρόκειται για το μεγαλύτερο αήττητο σερί ομάδας στην τρέχουσα σεζόν, που άρχισε από τη 12η αγωνιστική, ενώ σ’ αυτή τη σειρά των αγώνων συγκαταλέγεται και το εξ αναβολής ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Το γεγονός ότι η Ομόνοια διατηρεί το αήττητο σερί για 12 αγώνες  φανερώνει σταθερότητα. Γι’ αυτό και οι τριφυλλοφόροι θα θελήσουν να φθάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, εάν είναι δυνατόν μέχρι τέλους αλλά με μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών. Αυτό εξυπακούει περισσότερες νίκες. Άλλωστε, αυτές είναι που θα κάνουν τη διαφορά γιατί άλλο είναι να προσθέτεις τρεις βαθμούς στο ενεργητικό σου και άλλο έναν. Πόσο μάλλον σε αγώνες που είναι το φαβορί και στην έδρα της, όπως ήταν το πρόσφατο με τον Ολυμπιακό.

Το ότι αρνείται να χάσει, ακόμη και στα χειρότερά της, είναι ενδεικτικό της ποιότητας παικτών αλλά και του μετάλλου ως ομάδας. Αυτό που έχει να κάνει, για να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας σε κάθε παιχνίδι, είναι να αυξήσει τα καλά διαστήματά της δημιουργώντας ευκαιρίες και να έχει μεγαλύτερο ποσοστό ευστοχίας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Υλοποιεί τη συμφωνία ο Παπασταύρου

Οι πράσινοι αυξάνουν ρυθμούς στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα της Παρασκευής με τη Δόξα. Η απόφαση του Μπεργκ να έχει διαθέσιμο τον Χούμποτσαν με τη Δόξα και όχι με τη Νέα Σαλαμίνα λόγω κίτρινων καρτών «φωτογραφίζει» διατήρησή του στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, οι αλλαγές από τον Νορβηγό τεχνικό πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, ίσως σε όλες τις γραμμές, μετά την κακή εμφάνιση στο πρόσφατο ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ