aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αρμόδιος είναι ο Μπεργκ

Ομόνοια: Αρμόδιος είναι ο Μπεργκ

Η Ομόνοια, η περσινή πρωταθλήτρια, στη φετινή σεζόν ψάχνει ακόμα να πετύχει μια πειστική εμφάνιση. Έδωσε έναν σημαντικό αριθμό αγώνων, ικανοποιητικό για να κριθεί. Παρουσιάζει σε κάθε παιχνίδι τις ίδιες αδυναμίες, που χρήζουν διόρθωσης. Μέχρι στιγμής δεν έχει πετύχει να τις διορθώσει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παρουσιάσει το γνωστό καλό αγωνιστικό πρόσωπο που συνήθισε τον κόσμο της στην περσινή σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Έχουμε καλύτερο ρόστερ και μεγαλύτερο βάθος απ’ ό,τι πέρσι»

Και όταν βρει ρυθμό, δεν έχει διάρκεια στην απόδοσή της. Λέτε να το πετύχει στο αυριανό ματς με την Καραμπάχ στο ΓΣΠ (22:00), για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ; Η μπάλα είναι στον Μπεργκ και τους ποδοσφαιριστές του.

Το παιχνίδι με τους Αζέρους παρουσιάζεται ως πρώτης τάξεως ευκαιρία, παρά τον βαθμό δυσκολίας του, για να φθάσει η Ομόνοια σε μια καλή εμφάνιση. Να πείσει ότι έχει τις δυνατότητες να παίξει καλό ποδόσφαιρο με διάρκεια και είναι σε θέση να διακριθεί και στην τρέχουσα σεζόν. Γιατί, ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα, εάν συνεχίσει στα ίδια επίπεδα, τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος να μείνει ακόμη περισσότερο μακριά από την κορυφή. Ξεκάθαρα χρειάζεται διορθωτικές κινήσεις και αρμόδιος είναι ο Μπεργκ.

Ο Σκωτσέζος Μπόμπι Μάντεν (διηύθυνε πέρσι τον εκτός έδρας αγώνα της Ομόνοιας με τον ΠΑΟΚ για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ) ορίσθηκε να σφυρίξει στην αυριανή αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι Ντέιβιντ Ρουμ, Άλαν Μούλβανι και τέταρτος ο Κράιγκ Νάπιερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ