aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αριστούργημα της ΟΥΕΦΑ, ενώθηκαν το χθες (Καϊάφας) και το σήμερα (Λοΐζου)

Ομόνοια: Αριστούργημα της ΟΥΕΦΑ, ενώθηκαν το χθες (Καϊάφας) και το σήμερα (Λοΐζου)

Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα που ενώνει το χθες και το σήμερα της Ομόνοιας ετοίμασε η ΟΥΕΦΑ με αφορμή τη συμμετοχή των πρασίνων στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ. Συνεργείο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ήρθε στην Κύπρο την παραμονή του αγώνα με την Καραμπάχ στο ΓΣΠ, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ και ετοίμασε ένα πραγματικό αριστούργημα.

Οι άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ επισκέφθηκαν το σπίτι του Σωτήρη Καϊάφα και πήραν συνέντευξη από τον πρώτο σκόρερ της ιστορίας του «τριφυλλιού», πήγαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας «Ηλίας Πούλλος» και συνέδεσαν το χθες της Ομόνοιας (Σωτήρης Καϊάφας) με το σήμερα. Ο Λοΐζος Λοΐζου μίλησε με δέος για τον Σωτήρη Καϊάφα, ο οποίος εξήρε το ταλέντο του νεαρού άσου.

«Αν είχα τον Λοΐζο μαζί μου θα έβαζα περισσότερα γκολ!», είπε με χαμόγελο ο κορυφαίος Κύπριος επιθετικός που αναδείχθηκε ποτέ, σύμφωνα με τις επιδόσεις του.

«Αν καταφέρω να φτάσω στο επίπεδο του κ. Καϊάφα και να σκοράρω και εγώ 350 γκολ, θα είμαι πολύ χαρούμενος», ήταν η ατάκα του Λοΐζου που ξεχώρισε με τον 18χρονο άσο να δηλώνει περήφανος που κατάφερε να αγωνιστεί με την ομάδα της καρδιάς του σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ. «Είμαι περήφανος που κατάφερα να παίξω στους ομίλους με την Ομόνοια. Μεγάλωσα στην κερκίδα της Ομόνοιας και προσπαθώ πάντα να δίνω το καλύτερο μου εαυτό. Η Ομόνοια είναι η οικογένειά μου», σημείωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ