aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άρχισε πρωταθλήτρια να θυμίζει…

Ομόνοια: Άρχισε πρωταθλήτρια να θυμίζει…

Η Ομόνοια που είδαν οι οπαδοί της στο Δασάκι, είναι αυτή που θέλουν να βλέπουν σε κάθε παιχνίδι. Αυτή που θαύμασαν στην περσινή σεζόν, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Και δικαίως διερωτώνται οι χιλιάδες οπαδοί του «τριφυλλιού», πού ήταν αυτή η ομάδα τόσο καιρό.

Μακράν η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ομάδας του Μπεργκ. Κυρίαρχη, αποφασιστική, με ορμή, φωνάζοντας πως αυτή είναι το αφεντικό. Κράτησε και κυκλοφόρησε με ταχύτητα την μπάλα, δημιούργησε σωρεία ευκαιριών, πέτυχε για δεύτερα φορά φέτος δύο γκολ σ’ έναν αγώνα στο πρωτάθλημα, ενώ στα θετικά της και το μηδέν παθητικό, επίσης για δεύτερη φορά.

Οι πράσινοι παρουσίασαν φρεσκάδα και έδειξαν από το ξεκίνημα ότι, ήταν αποφασισμένοι για να φύγουν νικητές από την έδρα του Εθνικού. Σε καμία περίπτωση δεν πανικοβλήθηκαν ή σάστισαν βλέποντας τις ευκαιρίες τους να μην γίνονται γκολ. Ένδεκα τελικές προσπάθειες σ’ ένα ημίχρονο, ήταν πολλές, πάρα πολλές.

Το γρήγορο γκολ του Λοΐζου στο δεύτερο ημίχρονο, στα πρώτα 27 δευτερόλεπτα, ήταν σημαντικό, αλλά και το δεύτερο που ήλθε μετά από ένα δεκάλεπτο. Πολύ καλή ήταν και η διαχείριση που έκανε η Ομόνοια στη συνέχεια, διατηρώντας το μηδέν παθητικό.

Η Ομόνοια, λοιπόν, έστειλε από το Δασάκι μήνυμα αντεπίθεσης. Έδωσε συνέχεια στην καλή εμφάνιση που είχε και απέναντι στη Βασιλεία, φωνάζοντας ότι επανέρχεται δριμύτερη. Στη συνέχεια, θα θελήσει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή της, να δείξει σταθερότητα, επιδιώκοντας ένα σερί νικών που θα τη βοηθήσει να κυνηγήσει τους στόχους της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ