aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΟμόνοια: Άρχισε με τίτλο – θέλει να τελειώσει με τίτλους

Ομόνοια: Άρχισε με τίτλο – θέλει να τελειώσει με τίτλους

Άρχισε με τίτλο, θέλει να τελειώσει με τους τίτλους. Με απόλυτα πρωταγωνιστικούς στόχους μπαίνει στο νέο  πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας αρχής γενομένης από απόψε η Ομόνοια απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Η δις τα τελευταία χρόνια κυπελλοπρωταθλήτρια κατέκτησε και το Σούπερ Καπ και παρά τις αλλαγές (τέσσερεις) στο σύνολο στο ρόστερ δείχνει το ίδιο ή και περισσότερο;  δυνατή όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Το πετυχημένο τρίο των Βραζιλιάνων Άλβες, Τούλιο και Ρεϊνάλντο αντικαταστάθηκε από τους ομοεθνείς τους Λαμπ, Ροντρίγκο (σ.σ. άφησε άριστες εντυπώσεις) στο Σούπερ Καπ) και Φερέϊρα. Αλλαγή έγινε στη θέση του λίμπερο όπου τον διεθνή Αντώνη Αντωνίου αντικατέστησε ο Μαρίνος Παπαχριστοδούλου από τον Παφιακό.

Στο ρόστερ παραμένουν τα αδέλφια Πετρακκίδη και οι Αλεξίου, Παφίτης, Αποστόλου, ενώ πολύτιμες βοήθειες μπορούν να δώσουν οι Αδάμου και ο νεαρός Καπνίσης. Όλο το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Σάββας Σάββα (σ.σ. παραμένει για τέταρτο χρόνο) έχοντας βοηθό τον πολύπειρο Γιαννάκη Χριστοφόρου.

Πρεμιέρα για την Ομόνοια στο Στάδιο «Ελευθερία» στις 20:00 απέναντι στη δυνατή Νέα Σαλαμίνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ