aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άρχισε η αντιστροφή της κατάστασης, αλλά…

Ομόνοια: Άρχισε η αντιστροφή της κατάστασης, αλλά…

Η νίκη εις βάρος του Απόλλωνα (1-0), η καλή παρουσία παρά την ήττα στη Βασιλεία (1-3), ακόμα και η ενθουσιώδης παρουσία των οπαδών της στην Ελβετία, άλλαξαν το βαρύ κλίμα στην Ομόνοια, που επικρατούσε μετά τις κακές εμφανίσεις με αποκορύφωμα το 0-1 από τον Ολυμπιακό.

Είναι αυτονόητο ότι με καλύτερη εμφάνιση και «διπλό» στο Μακάρειο, τη Δευτέρα κόντρα στην ΠΑΕΕΚ, θα ενισχυθεί η θετική αύρα στις τάξεις του τριφυλλιού, που θα βάλει πλέον πλώρη για το ντέρμπι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Οι πράσινοι του Χένινγκ Μπεργκ μπορούν λοιπόν να δημιουργήσουν ένα καλό σερί, το πρώτο στο τρέχον πρωτάθλημα, και να στείλουν ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Διαφορετικά, σε περίπτωση κακής εμφάνισης και κυρίως εάν συνοδεύεται με αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα της Κερύνειας, θα επιστρέψει για τα καλά ο προβληματισμός. Και θα είναι ό,τι χειρότερο πριν από το ματς με τη «Μεγάλη Κυρία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ