aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Άρχισε επιτέλους να… μυρίζει τριφύλλι!

Ομόνοια: Άρχισε επιτέλους να… μυρίζει τριφύλλι!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το δείγμα είναι πολύ μικρό, μόλις δύο αγώνες. Ωστόσο, είναι ενδεικτικό ως ένα βαθμό για τη νέα Ομόνοια, που άρεσε στο μεγαλύτερο διάστημα και των δύο πρώτων αγώνων της. «Φώναξε» ότι έχει και εμπειρία και ποιότητα αλλά και βάθος. Τρία νέα πρόσωπα είχε στη σύνθεσή της απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα σε σχέση με την πρεμιέρα και η εικόνα που παρουσίασε ήταν ακόμα καλύτερη. Ο κόσμος της ομάδας διαπιστώνει ότι έχουν έλθει καλοί ποδοσφαιριστές και άρχισε επιτέλους να… μυρίζει τριφύλλι!

Από τις 13 μετεγγραφές, οι 11 λεγεωνάριοι πήραν χρόνο συμμετοχής στα πρώτα δύο ματς και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Στοιχείο που κάνει αίσθηση, εάν κρίνουμε με τα προηγούμενα χρόνια. Η παρουσία ποιοτικών ποδοσφαιριστών στην μεσοεπιθετική γραμμή, με τον Μποτεάκ να επιβεβαιώνει το πλούσιο βιογραφικό του, έχει βοηθήσει και τον Ντέρμπισαϊρ να βρει δίκτυα και στα δύο ματς, να έχει φθάσει τα δύο γκολ όσα πέτυχε σ’ όλη την περσινή σεζόν,. Η Ομόνοια κερδίζει άλλον ένα ποδοσφαιριστή, που θυμίζει την παρουσία του στις πρώτες δύο σεζόν με το τριφύλλι στο στήθος.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στην κρίση του Μπεργκ, αυτός είναι το αφεντικό

Η εικόνα της Ομόνοια, για την εποχή, κρίνεται ως πολύ καλή. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, έβγαλε αυτοματισμούς και αποκορύφωμα την δημιουργία και εκτέλεση στο πρώτο γκολ, με τους πράσινους να… κρύβουν την μπάλα. Υπάρχουν και τρωτά σημεία, τα οποία χρίζουν δουλειάς, όπως η παρουσία στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου που δεν ήταν καλή, όπως και στο ματς με τη Δόξα. Επέτρεψε στους αντιπάλους της να ασκήσουν ως ένα βαθμό πίεση και να της βάλουν δύσκολα. Εκεί «μίλησε» η κλάση του Ουζόχο. Έχει δρόμο να διανύσει για να ανεβάσει περαιτέρω το επίπεδό της, όμως για αρχή είναι καλή και άφησε υποσχέσεις.

Διαβάστε επίσης: Ξεφορτώθηκε και τον τελευταίο «μπελά» η Ομόνοια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ