aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Αποθέωση στην Γκάνα για τον Ασάντε. «Σβήνει» Ακιντόλα; Μπα…

Ομόνοια: Αποθέωση στην Γκάνα για τον Ασάντε. «Σβήνει» Ακιντόλα; Μπα…

Το ονειρικό ντεμπούτο του Ερνέστ Ασάντε με τη φανέλα της Ομόνοιας προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο των πρασίνων, αλλά και στους συμπατριώτες του. Τα Μέσα Ενημέρωσης της Γκάνας κάνουν λόγο για «εντυπωσιακή παράσταση» και «σούπερ Ασάντε» στον αγώνα της Ομόνοιας με τη Λέγκια και υπογραμμίζουν τη συμβολή του 31χρονου εξτρέμ στην πρόκριση του «τριφυλλιού» στον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο βραχύσωμος εξτρέμ αντικατέστησε τον Μαρίνο Τζιωνή στο 77’ και είχε συμμετοχή και στα δύο γκολ της Ομόνοιας. Έκανε το κλέψιμο και έδωσε την πάσα στον Ντούρις που ακολούθως ανατράπηκε στην περιοχή στο πρώτο γκολ και σέρβιρε έτοιμο τέρμα στον Τιάγκο στο 107’ για το 2-0. Μπορεί να μην σκόραρε, αλλά συνέλαβε τα μέγιστα στην πρόκριση της Ομόνοιας στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ αν και μέτρησε μόλις μερικές μέρες παρουσίας στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ την στέλνει ισχυρή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ

Το ερώτημα αρκετών φίλων της Ομόνοιας είναι κατά πόσο η παρουσία του Ασάντε διαφοροποιεί τα δεδομένα στην περίπτωση του Νταβίντ Ακιντόλα. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να λεχθεί, καθώς ο Νιγηριανός αποτελεί διακαή πόθο του Χένινγκ Μπεργκ και η διοίκηση της Ομόνοιας θα κάνει ότι μπορεί για να εκπληρώσει την επιθυμία του Νορβηγού τεχνικού. Άλλωστε, η σεζόν θα είναι γεμάτη με πολλά ματς εάν καταφέρει η Ομόνοια να εξασφαλίσει συμμετοχή σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα χρειαστούν πολλές επιλογές.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Μποναμάς εκατομμυρίων, τα έσοδα που «κλείδωσε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ